

Σοκάρει το ηχητικό ντοκουμέντο με τις απειλές που δέχθηκε μια 30χρονη γυναίκα από τον πρώην σύντροφό της.
Όπως μετέδωσε το MEGA, η 30χρονη έφυγε για τη Σαντορίνη προκειμένου να εργαστεί εκεί το καλοκαίρι, με τον πρώην σύντροφό της να την παρενοχλεί συνεχώς τηλεφωνικά και να εξαπολύει απειλές σε βάρος της σωματικής της ακεραιότητας και της ζωής της.
Στο ηχητικό ντοκουμέντο που παρουσιάστηκε ακούγεται ο πρώην σύντροφος της 30χρονης να την απειλεί με φράσεις όπως «θα σε σφάξω» και «θα σου κόψω το λαρύγγι».
Η 30χρονη προχώρησε σε καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα της Σαντορίνης για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος του και εκείνος απάντησε με μήνυση. Και οι δύο συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Νάξου.
«Δεν θα περιμένουμε μία πιο τραγική κατάληξη για να προσκομίσουμε τα στοιχεία που υπάρχουν. Αυτό είναι ένα από τα απειλητικά μηνύματα, μιλάμε για συνεχή καταπίεση για να την πείσει να είναι μαζί», σχολίασε ο δικηγόρος της 30χρονης, Βασίλης Βρούτσης, στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι».
Σχετικά Νέα
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 9 Μαΐου
Σήμερα Παρασκευή, 9 Μαΐου, σύμφωνα με το εορτολόγιο τιμάται η μνήμη των Αγίου Χριστοφόρου μάρτυρος, Προφήτου Ησαΐα, Άγιος Νικόλαος ο νέος ο εν Βουνένοις. Τα.
Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των Εφημερίδων (09/05/2025)
Διαβάστε Στο Indicator.Gr Τα Σημερινά Πρωτοσέλιδα Και Τα Οπισθόφυλλα Των Εφημερίδων. Πατήστε ΕΔΩ
Βουλή: Τίμησε τον Ερυθρό Σταυρό φωταγωγώντας το κτίριό της
Η Βουλή «ντύθηκε» μέσω προτζέκτορα με το «εμβληματικό κόκκινο χρώμα» του Ερυθρού Σταυρού, όπως.
Πάπας Λέων ΙΔ’: Συγχαρητήρια και από την Ελλάδα μέσω του πρωθυπουργού
Ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης προέβη σε ανάρτηση από τον επίσημο λογαριασμό των ελλήνων πρωθυπουργών.