

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ δήλωσε ότι η χώρα του διαθέτει αρκετούς πελάτες για τους ενεργειακούς της πόρους, πέραν των χωρών της Δύσης.
«Ας πληρώσουν περισσότερα από όσα πλήρωναν στη Ρωσία οι δυτικές χώρες και ας εξηγήσουν στον πληθυσμό τους γιατί πρέπει να γίνουν φτωχότεροι», ανέφερε ο Ρώσος ΥΠΕΞ σε δηλώσεις του από το Ομάν.
Είπε επίσης ότι η Μόσχα δεν επιθυμεί πόλεμο στην Ευρώπη, ωστόσο όπως σημείωσε, οι χώρες της Δύσης επιθυμούν να δουν τη Ρωσία να ηττάται στην Ουκρανία.
«Αν ανησυχείτε για την προοπτική ενός πολέμου στην Ευρώπη – δεν το θέλουμε καθόλου», σημείωσε.
«Αλλά εφιστώ την προσοχή σας στο γεγονός ότι η Δύση είναι αυτή που λέει συνεχώς και επίμονα ότι σε αυτή την κατάσταση, είναι απαραίτητο να νικήσουμε τη Ρωσία. Βγάλτε τα συμπεράσματά σας».
Σχετικά Νέα
Ντόναλντ Τραμπ: Δεν θα διεξάγεται δίκη για την υπόθεση κάθε αλλοδαπού που θα απελαύνεται
Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανέφερε χθες Δευτέρα μέσω Truth Social ότι η κυβέρνησή.
ΟΗΕ: Σε σημείο χωρίς επιστροφή η Αϊτή λόγω της βίας των συμμοριών – Έκκληση για άμεση διεθνή υποστήριξη
Tο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών συνεδρίασε για να εξετάσει την επιδεινούμενη κρίση στην.
Σουδάν: Τουλάχιστον 30 νεκροί και δεκάδες τραυματίες από πυρά πυροβολικού στην πόλη Ελ Φάσερ
Πυρά πυροβολικού των παραστρατιωτικών εναντίον της πολιορκημένης πόλης Ελ Φάσερ στο Νταρφούρ, στο δυτικό.
Ουκρανία: Ένας νεκρός σε ρωσικό πλήγμα στο Χάρκοβο – Ζημιές σε σπίτια και υποδομές σε επιδρομή με drones στην Οδησσό
Ρωσικά στρατεύματα επιτέθηκαν χθες Δευτέρα στη βορειοανατολική περιφέρεια του Χαρκόβου, σκοτώνοντας έναν άνθρωπο, ανακοίνωσαν.