Σ. Φάμελλος: Υλοποιείται σχέδιο συγκάλυψης

“Είστε επικίνδυνος για πρωθυπουργός κε Μητσοτάκη. Εσείς έχετε αρχίσει να φυλλορροείτε, πριν καν μιλήσετε, με τις παραιτήσεις των δύο υπουργών σας”, δήλωσε ανεβαίνοντας στο βήμα ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος, αρχίζοντας την τοποθέτησή του από τις παραιτήσεις Μπρατάκου- Παπαντωνίου.

Στο ίδιο πλαίσιο πρόσθεσε: “Δεν δυσπιστούμε μόνο εμείς στην κυβέρνησή σας. Δυσπιστεί η κοινωνία. Δεν θα πάρουμε την άδειά σας για να ασκήσουμε τα αντιπολιτευτικά μας καθήκοντα”.

Ο Σωκράτης Φάμελλος εγκάλεσε επί προσωπικού τον πρωθυπουργό: “Ακόμα και αν λάβει την ψήφο εμπιστοσύνης ο κ. Μητσοτάκης δεν σημαίνει ότι θα απολαμβάνει και την εμπιστοσύνη της ελληνικής κοινωνίας. Εκεί υπάρχει πεποίθηση ότι υλοποιείται σχέδιο συγκάλυψης. Και αυτό δεν είναι σχέδιο του Καραμανλή αλλά του Μητσοτάκη”.

Και συνέχισε: “Δεν αρκεί να είναι αποδιοπομπαίος τράγος ο κ. Καραμανλής. Πρέπει να απολογηθεί ο κ. Μητσοτάκης”.

Όπως είπε, ο κ. Φάμελλος, “μας κατηγορείτε ότι εκθέτουμε τη χώρα γιατί παρουσιάζουμε τα σκάνδαλα της κυβέρνησης. Ε ας μην τα κάνατε!

Γνωρίζαμε ότι η πρόταση δυσπιστίας μπορεί να συσπειρώσει την κυβέρνηση. Δεν την υποβάλαμε για αυτό, αλλά για να μάθει όλη η κοινωνία τι κρύβετε πίσω από τις μάσκες σας”.

“Μόνο η συγκρότηση προκαταρκτικής για τον Κ. Καραμανλή δεν αρκεί γιατί είστε ικανοί να τον αθωώσετε. Για όλα είστε ικανοί. Να δεσμευτείτε ότι θα επιτρέψετε να ελεγχθεί ο κ. Καραμανλής από τη Δικαιοσύνη, αξιοποιώντας και όλο το ανακριτικό υλικό”, τόνισε ο κ. Φάμελλος.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα