

Ένας Ρώσος διαπραγματευτής στις ειρηνευτικές συνομιλίες με το Κίεβο δήλωσε την Τρίτη ότι η Ρωσία θα πρέπει να εξετάσει το ενδεχόμενο επιβολής της θανατικής ποινής για τους “εθνικιστές μαχητές του Τάγματος Αζόφ”, όπως τους χαρακτήρισε.
Σε μια συζήτηση στη Δούμα, μετά την παράδοση των υπερασπιστών του Azovstal, ο Λεονίντ Σλούτσκι δήλωσε ότι αν και η Ρωσία έχει μορατόριουμ για τη θανατική ποινή, θα πρέπει να “σκεφτεί προσεκτικά” τη θανατική ποινή για τους μαχητές του Τάγματος Αζόφ.
“Δεν τους αξίζει να ζήσουν μετά τα τερατώδη εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που διέπραξαν και συνεχίζουν να διαπράττουν συνεχώς κατά των Ρώσων κρατουμένων”, είπε.
Σχετικά Νέα
Τρένο έπεσε πάνω σε πεζούς στο βόρειο Οχάιο – Δύο νεκροί και τουλάχιστον ένας αγνοούμενος
Δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους και τουλάχιστον ένα άτομο αγνοείται όταν τρένο έπεσε.
Ισραήλ: Μαίνονται ευρείας κλίμακας χερσαίες επιχειρήσεις στη Γάζα – Δεκάδες νεκροί σε νέους βομβαρδισμούς
Η κυβέρνηση του Ισραήλ διεμήνυσε χθες Κυριακή πως ο στρατός θα διεξαγάγει «ευρείας κλίμακας.
Σύνοδος ΗΒ–ΕΕ στο Λονδίνο: Νέα εποχή συνεργασίας μετά το Brexit
Πέντε χρόνια μετά την οριστικοποίηση του Brexit, το Ηνωμένο Βασίλειο και η Ευρωπαϊκή Ένωση.
Μακρόν: Συγχαρητήρια στον νικητή των προεδρικών εκλογών στη Ρουμανία
Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν συνεχάρη τον Νικουσόρ Νταν για τη νίκη του στον.