

Περίπου του 80% των πολιτών, οι οποίοι δηλώνουν ότι έχουν κάνει το εμβόλιο Sputnik-V, αλλά έχουν νοσήσει βαριά από τον κορονοϊό, έχουν αγοράσει το πιστοποιητικό εμβολιασμού, δήλωσε στο πρακτορείο TASS ο διευθυντής του Εθνικού ερευνητικού κέντρου επιδημιολογίας και μικροβιολογίας Γκαμαλέι της Μόσχας, Αλεξάντρ Γκίντσμπουργκ, προσθέτοντας ότι πρόκειται για πλαστά πιστοποιητικά.
Ο Γκίντσμπουργκ διευκρίνισε ότι το να ελεγχθεί αν κάποιος έχει εμβολιασθεί ή όχι, μπορεί να γίνει, αν δει τις σημάνσεις του σκευάσματος, οι οποίες καταχωρούνται αν κάποιος έχει εμβολιασθεί. “Αυτό που βλέπουμε είναι ότι οι σημάνσεις αυτές δεν υπάρχουν στο 80% των ατόμων αυτών που εμφανίζονται ως εμβολιασθέντες”.
Ο Ρώσος επιστήμονας, αναφερόμενος στην πρακτικής της αγοράς πλαστών πιστοποιητικών εμβολιασμού, είπε ότι αποτελεί μέρος μόνο όσων στην πραγματικότητα συμβαίνουν. ” Οι άνθρωποί ξοδεύουν χρήματα, και με τα δικά τους αυτά χρήματα στην συνέχεια νοσούν και πεθαίνουν. Κοροϊδεύουν τον εαυτό τους. Προφανώς με τον τρόπο αυτό αλλάζει η ψυχολογία τους. Νομίζουν ότι έχουν πράγματι εμβολιασθεί και παύουν να τηρούν τα όποια μέτρα προστασίας. Ο κίνδυνος να νοσήσουν αυξάνεται αισθητά, με αποτέλεσμα να αλλάζει η συμπεριφορά τους, αλλά εκτός των άλλων εκθέτουν σε θανατηφόρο απειλή και τους υπόλοιπους”, δήλωσε ο Γκίντσμπουργκ.
ΑΠΕ – ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Μήνυμα Πούτιν σε Τραμπ: Η Ρωσία σέβεται τα εθνικά συμφέροντα των ΗΠΑ, θέλουμε ίδια αντιμετώπιση για τα δικά μας
Σαφές μήνυμα προς η Ρωσία σέβεται τα εθνικά συμφέροντα των ΗΠΑ και πως θεωρεί.
Ο Έλτον Τζον καταγγέλλει το «εγκληματικό» σχέδιο της βρετανικής κυβέρνησης για τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας
Ο τραγουδιστής Έλτον Τζον δήλωσε σήμερα (18/5) πως νιώθει «απίστευτα προδομένος» από τη βρετανική.
Η Ρωσία εξαπέλυσε τη μεγαλύτερη επίθεση με drones στην Ουκρανία από την αρχή του πολέμου – Νεκρή μια γυναίκα
Ρωσική επίθεση με μη επανδρωμένα αεροσκάφη (drones), η μεγαλύτερη που έχει εξαπολύσει η Μόσχα.
Ανοιχτός ο Νετανιάχου σε μια συμφωνία για το τέλος των ισραλινών επιχειρήσεων στη Γάζα
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου δήλωσε σήμερα πως είναι ανοικτός σε μια συμφωνία.