

«Τα καταστροφικά βήματα, που δε δικαιολογούνται από κανέναν, αυξάνουν τη στρατιωτική ένταση, στενεύουν το πεδίο για πολιτικές αποφάσεις», σχολίασε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Αλεξάντερ Γκρουσκό, ερωτηθείς από το ρωσικό πρακτορείο Ιντερφάξ για την απόφαση της Ουάσιγκτον να μεταφέρει στρατεύματα στην Ευρώπη.
Σύμφωνα με τον Γκρουσκό, αυτό το βήμα «είναι μόνο προς τέρψη των Αρχών του Κιέβου», που προτρέπονται να συμπεράνουν ότι «είναι δυνατόν και περαιτέρω ατιμώρητα να συνεχίσουμε να σαμποτάρουμε τις συμφωνίες του Μινσκ», τη μόνη υπαρκτή κατά τη Μόσχα δυνατότητα για διευθέτηση της εμφύλιας σύρραξης στην Ουκρανία.
Όπως έγινε νωρίτερα γνωστό, χίλιοι στρατιώτες των ΗΠΑ, που σταθμεύουν αυτήν τη στιγμή στη Γερμανία, θα μεταφερθούν τις επόμενες ημέρες στη Ρουμανία και θα ενωθούν με άλλους 900 Αμερικανούς στρατιώτες, που βρίσκονται εκεί, ενώ περίπου 2.000 στρατιώτες θα μεταφερθούν τις επόμενες ημέρες από τις ΗΠΑ στην Πολωνία και στη Γερμανία.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Τέσσερις νεκρούς και μεγάλες καταστροφές άφησαν πίσω τους οι καταρρακτώδεις βροχές που έπληξαν τη Νέα Νότια Ουαλία
Οι πρωτοφανείς πλημμύρες που έπληξαν την ανατολική ακτή της Αυστραλίαςέχουν αφήσει πίσω τους τέσσερις.
Εφιάλτης δίχως τέλος στη Γάζα: Χιλιάδες παιδιά λιμοκτονούν στα νοσοκομεία που βρίσκονται υπό κατάρρευση
Εικόνες που σου κόβουν την ανάσα αντικρύζει κανείς στη Λωρίδα της Γάζας όπου χιλιάδες.
Συνδικαλιστής ηγέτης συνελήφθη στον Παναμά – Καταγγέλλει «πολιτικό διωγμό»
Ηγετικό στέλεχος ιστορικού συνδικάτου στον Παναμά, ο Χενάρο Λόπες, συνελήφθη χθες Πέμπτη, καταγγέλλοντας πως.
Στο Τζιμπουτί βρίσκονται οκτώ μετανάστες που o Τραμπ θέλει να απελάσει στο Νότιο Σουδάν
Μετανάστες που η Ουάσινγκτον θέλει να απελάσει στο Νότιο Σουδάν, μια από τις φτωχότερες.