

Η Ρωσία ανακοίνωσε σήμερα ότι για πρώτη φορά από την 1η Οκτωβρίου τα ημερήσια κρούσματα δεν υπερέβησαν τις 25.000, καθώς το τελευταίο εικοσιτετράωρο καταγράφηκαν 24.703 νέα κρούσματα κορονοϊού, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των κρουσμάτων από την αρχή της πανδημίας στα 10.343.353.
Ο αρμόδιος κυβερνητικός φορέας για την αντιμετώπιση του κορονοϊού ανακοίνωσε επίσης ότι το τελευταίο εικοσιτετράωρο καταγράφηκαν 998 θάνατοι, έναντι 1.002 την προηγούμενη μέρα, επισημαίνοντας ότι για πρώτη φορά από τις 18 Οκτωβρίου οι θάνατοι δεν υπερέβησαν τους 1.000. Συνολικά από την αρχή της πανδημίας έχουν καταγραφεί 302.269 θάνατοι.
Στην Μόσχα το τελευταίο εικοσιτετράωρο καταγράφηκαν 2.126 νέα κρούσματα έναντι 3.062 την προηγούμενη μέρα και 75 θάνατοι έναντι 77 την προηγούμενη μέρα.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Τον υποστράτηγο Ζίνι διορίζει νέο επικεφαλής της Σιν Μπετ ο Νετανιάχου
Τον υποστράτηγο Νταβίντ Ζίνι επέλεξε ο Μπενιαμίν Νετανιάχου για να ηγηθεί της Σιν Μπετ.
ΠΟΥ: Καταρρέει το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης στη Γάζα καθώς εντείνονται οι στρατιωτικές επιχειρήσεις του Ισραήλ
Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας προειδοποίησε σήμερα πως καταρρέει το σύστημα υγειονομικής περίθαλψης στη Λωρίδα.
Κόλαση επί γης η Γάζα: Εκατομμύρια άνθρωποι αντιμέτωποι με ασθένειες και λιμό – Νεκρά δεκάδες παιδιά
Στη Γάζα, που μοιάζει με κόλαση επί Γης, τα εφόδια φτάνουν με το σταγονόμετρο..
Κέβιν Φέδερστοουν στο ΕΡΤΝews: Η Ελλάδα κατά την κρίση απέδειξε ότι είναι ανθεκτική – Οι ιστορικοί του μέλλοντος θα λένε ότι το 2025 έγιναν δραστικές αλλαγές στην Ευρώπη
Στην εκπομπή «Επίλογος» του ΕΡΤΝews με τον Απόστολο Μαγγηριάδη μίλησε ο καθηγητής, Κέβιν Φέδερστοουν,.