

Ο άνεμος ήταν νότιος και έστειλε τις φλόγες ανατολικά, ωστόσο σύμφωνα με την ΕΡΤ η απειλή για τον οικισμό παραμένει από ένα τουλάχιστον μέτωπο. Οι εστίες είναι διάσπαρτες σε περιοχή δύσβατη με πυκνή βλάστηση από πουρναριές, ιδιαίτερα εύφλεκτες.
Σημειώνεται ότι η περιοχή είναι και καταφύγιο άγριων ζώων. Στο έργο της κατάσβεσης συμμετέχουν 112 πυροσβέστες, 5 πεζοπόρα και 24 άλλα οχήματα, έξι αεροσκάφη και έξι ελικόπτερα.
Αντίθετα, γρήγορα οριοθετήθηκε η φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα στο Σουφλί του Έβρου χάρη στην επέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων. Στο σημείο έσπευσαν 34 πυροσβέστες, ένα πεζοπόρο τμήμα, δέκα πυροσβεστικά οχήματα και ένα ελικόπτερο. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο.
Σχετικά Νέα
Μεσολόγγι: Αυτοκίνητο κατέληξε στη θάλασσα – Ο οδηγός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του
Τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην περιοχή της Τουρλίδας Μεσολογγίου, με το αυτοκίνητο να εκτρέπεται.
Οι διάλογοι του κυκλώματος διαφθοράς στα κτηματολογικά γραφεία – Η στιγμή που εισπράττεται το «γρηγορόσημο»
Διαλόγους – φωτιά από τη δράση του κυκλώματος διαφθοράς σε κτηματολογικά γραφεία της Αττικής.
Νέος Κόσμος: Η δραματική περιγραφή της ανήλικης που τραυματίστηκε από την έκρηξη
Έκρηξη σε διαμέρισμα 3ου ορόφου πολυκατοικίας στον Νέο Κόσμο σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης.
Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του διοικητή των Δυνάμεων του Στρατού των ΗΠΑ στην Ελλάδα
Ο διοικητής US Army Forces Command στρατηγός Andrew Poppas πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη στην Ελλάδα,.