

Εντοπίστηκε και συνελήφθη ένας από τους δύο δράστες της κλοπής περιπτέρου στο Ρέθυμνο της Κρήτης.
Συγκεκριμένα εξιχνιάστηκε άμεσα από αστυνομικούς της Ασφαλείας Ρεθύμνου υπόθεση κλοπής από περίπτερο για την οποία συνελήφθη αλλοδαπός και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός ακόμη ατόμου το οποίο αναζητείται.
Πρωινές ώρες χθες (10-05-2024), άγνωστοι δράστες αφού παραβίασαν υαλοπίνακα περιπτέρου στο Ρέθυμνο, αφαίρεσαν από αυτό προϊόντα καπνού και τσιγάρων, χρηματικό ποσό, ηλεκτρονικές συσκευές, κινητό τηλέφωνο και ψιλικά είδη αξίας περίπου 5.500 χιλιάδων ευρώ.
Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, προέκυψε ότι την κλοπή διέπραξαν δύο άτομα. Άμεσα οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση. Κατά τη διάρκεια αυτής εντοπίσθηκε ο ένας εκ των κατηγορουμένων σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνου.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον συγκεκριμένο αλλοδαπό βρέθηκαν και κατασχέθηκαν όλα τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, τα οποία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου.
Σχετικά Νέα
Μ. Καρυστιανού: «Δεν υπάρχει πάτος στο βαρέλι της αλαζονείας και της διαφθοράς» – Τα «επικοινωνιακά τρικ» και τα «απανωτά σκάνδαλα»
Σε νέες καταγγελίες για «επικοινωνιακά τρικ» της κυβέρνησης προκειμένου να φύγουν τα φώτα από.
Μετρό Θεσσαλονίκης: Δύο συρμοί ακινητοποιημένοι στην ίδια γραμμή και σε απόσταση 20 μέτρων – Τι λένε πηγές της εταιρείας για το βίντεο στο TikTok
Ένα περίεργο περιστατικό σημειώθηκε τα τελευταία 24ωρα στο Μετρό Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στον σταθμό «Ευκλείδης», όταν.
Μύκονος: Aστυνομικοί ξυλοκόπησαν διαβητικό επειδή τον πέρασαν για… τοξικομανή
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού από αστυνομικούς καταγγέλλει ότι έπεσε ένας 45χρονος επιχειρηματίας στη Μύκονο. Όπως.
Ηρώδειο: Πτώση εργαζόμενου από ύψος – Νοσηλεύεται με κατάγματα στο «Γεννηματάς»
Εργατικό ατύχημα σημειώθηκε στο Ηρώδειο. Ένας εργαζόμενος έπεσε από ύψος και μεταφέρθηκε στο Γενικό.