Ρ. Πισπιρίγκου για Μ. Δασκαλάκη: Είμαι απογοητευμένη – Περίμενα να με στηρίξει

Ηκατηγορούμενη για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, Ρούλα Πισπιρίγκου, έκανε την ακόλουθη δήλωση στον ΑΝΤ1, μέσω του δικηγόρου της, σχολιάζοντας τη στάση του Μάνου Δασκαλάκη.

«Είμαι στη φυλακή για μια πράξη που δεν έκανα και βρέθηκα να με κατηγορεί και ο ίδιος μου ο σύζυγος, είμαι απογοητευμένη, δεν θα απαντήσω άλλη φορά στις δηλώσεις που κάνει ο Μάνος. Περίμενα από τον σύζυγο μου, να έχω την ηθική υποστήριξη που έχω ανάγκη. Σταμάτησε να με στηρίζει δυο μέρες μετά τη κράτηση μου στα κρατητήρια της Ασφαλείας».

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, ο δικηγόρος της θα την επισκεφθεί αύριο στις φυλακές προκειμένου να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την εκδοση του διαζυγίου της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μάνος Δασκαλάκης το μεσημέρι της Τετάρτης δηλώνει υποστήριξη κατηγορίας κατά της πρώην συζύγου του. Εμφανίστηκε επίσης πρόθυμος να καταθέσει και για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας επισημαίνοντας ότι «μέχρι τώρα είχαμε δύο ιατροδικαστικές αποφάσεις που δεν μας είχαν δείξει καμία εγκληματική ενέργεια και με αυτά πορευόμασταν».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα