

Πυρκαγιά ξέσπασε σε χώρο στρατιωτικής μονάδας στο Ντολγκοπρούντνι, κοντά στη Μόσχα, ανέφερε η κεντρική διεύθυνση του υπουργείου Εκτάκτων Καταστάσεων της περιοχής της Μόσχας, μετέδωσε το πρακτορείο TASS. Η πηγή του ρωσικού πρακτορείου ισχυρίσθηκε ότι η πυρκαγιά ξέσπασε στον χώρο της στρατιωτικής μονάδας.
Παράλληλα το υπουργείο Εκτάκτων Καταστάσεων είχε ανακοινώσει ότι η πυρκαγιά σημειώθηκε σε πολυκατοικία. “Κατά την στιγμή της άφιξης της πρώτης ομάδας πυροσβεστών- διασωστών, έβγαινε πυκνός καπνός από την στέγη” ανέφερε το υπουργείο στην ανακοίνωσή του. Δεν υπήρξαν πληροφορίες για τραυματίες, η πυρκαγιά κατασβέσθηκε, ανάφερε το υπουργείο. Η πυρκαγιά εξαπλώθηκε σε μια έκταση 1200 τετραγωνικών μέτρων.
Το κανάλι Baza του Telegram έγραψε ότι πήρε φωτιά ένα ξύλινο κτίριο, το οποίο λειτουργούσε ως στρατώνας. Σύμφωνα με το εν λόγω κανάλι, στο κτίριο υπήρχαν κληρωτοί και προσωπικό, και όλοι τους απομακρύνθηκαν σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.
Όπως επισημαίνει η εφημερίδα Kommersant βάσει της δορυφορικής φωτογραφίας, στους χώρους απέναντι στο σπίτι με τον αριθμό 33 στην οδό Βαστότσναγια στο Ντολγκοπρούντνι, όπου βρίσκεται η υπ’ αριθμόν 52116 στρατιωτική μονάδα, υπάρχει στρατιωτικός εξοπλισμός.
Από τις αρχές του πολέμου υπήρξαν δεκάδες αναφορές για εμπρησμούς στρατολογικών γραφείων σε διάφορες πόλεις της Ρωσίας.
Σχετικά Νέα
Eurovision 2025: «Ματωμένη» διαμαρτυρία υπέρ της Παλαιστίνης λίγο πριν το μεγάλο τελικό στους δρόμους της Βασιλείας
Λίγο πριν την έναρξη του μεγάλου τελικού της Eurovision, στους δρόμους της Βασιλείας, βγήκαν.
Φινλανδία: Νεκροί και οι 5 επιβάτες των ελικοπτέρων που συγκρούστηκαν στον αέρα
Νεκροί βρέθηκαν και οι 5 επιβάτες των ελικοπτέρων που συγκρούστηκαν σήμερα (17.05.2025) στη Φιλανδία, όπως ανακοίνωσε.
ΗΠΑ: Συγκλονιστικά βίντεο με φονικούς ανεμοστρόβιλους να χτυπούν το Κεντάκι και το Μισούρι – Τουλάχιστον 20 νεκροί
Συγκλονίζουν οι εικόνες που έρχονται από τις ΗΠΑ, όπου φονικοί ανεμοστρόβιλοι σάρωσαν το Κεντάκι.
Ρουμανία: Εγκατέλειψε τα social media ο εθνικιστής υποψήφιος για τις αυριανές εκλογές Τζόρτζε Σιμιόν
Ο υπέρμαχος της εθνικής κυριαρχίας, μεγάλος θαυμαστής του Ντόναλντ Τραμπ και υποψήφιος για τις.