

Kάλαντα από την Ήπειρο και την Κρήτη άκουσε στα γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη ο Νίκος Ανδρουλάκης, παραμονή της Πρωτοχρονιάς.
Υποδέχθηκε μέλη της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας, που χόρεψαν παραδοσιακούς ηπειρώτικους χορούς και δώρισαν στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής ένα ηπειρώτικο μπαστούνι (σκόπι).
Ακολούθως στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ είπαν κρητικά κάλαντα μέλη του Συλλόγου Κρητών Πετρούπολης. «Όλοι μαζί να δώσουμε τη μάχη τη μεγάλη / και ο ήλιος ολοπράσινος να ανατείλει πάλι./ Μάχη σκληρή θα δώσουμε νέοι, μικροί, μεγάλοι, / να φέρουμε την αλλαγή στην Ελλάδα πάλι» ήταν η μαντινάδα, που αφιέρωσε στον Νίκο Ανδρουλάκη. Μικρά κρητικόπουλα κέρδισαν τις εντυπώσεις χορεύοντας χανιώτικο συρτό και μαλεβιζιώτικο.
Σχετικά Νέα
Δ. Αβραμόπουλος: Η Ευρώπη είναι αποδυναμωμένη
«Η Ευρώπη είναι αποδυναμωμένη, το ευρωπαϊκό όραμα σβήνει». Αυτό δήλωσε ο πρώην Ευρωπαίος Επίτροπος.
Κ. Πιερρακάκης: Δεσμευόμαστε σε μια διεθνή οικονομική τάξη βασισμένη σε κανόνες
Τη δέσμευση της Ελλάδας σε μια διεθνή οικονομική τάξη βασισμένη σε κανόνες, καθώς και.
Σ. Ζαχαράκη στη σύνοδο Υπουργών Παιδείας στις Βρυξέλλες: Απαραίτητη η καλλιέργεια δεξιοτήτων μέσω του εκπαιδευτικού συστήματος, για μια Ευρώπη ανταγωνιστική
Η ανθεκτικότητα και η προσαρμοστικότητα της εκπαιδευτικής διαδικασίας κατά τη διάρκεια κρίσεων, η σημασία.
Φλωρίδης: Τα Χριστούγεννα είχαν ενεργοποιηθεί 50.000 ψεύτικοι λογαριασμοί που ενημέρωναν για τα Τέμπη
«Τα τεράστια ψεύδη και οι κατηγορίες περί συγκάλυψης κατέρρευσαν» τόνισε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος.