

Ο δικηγόρος των οργανωμένων οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ εμφανίστηκε ακραία προκλητικός στα κροατικά μέσα ενημέρωσης και στα social media για τα όσα έγιναν με τους οπαδούς της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Ο άνθρωπος που υπερασπίζεται τους χούλιγκαν που ήρθαν στην Ελλάδα και αφαίρεσαν τη ζωή του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ, τόνισε μεταξύ άλλων ότι οι οπαδοί της Ένωσης είναι τα μεγαλύτερα ανθρώπινα αποβράσματα που υπάρχουν.
«Ξέρω από τη δική μου εμπειρία ότι τα μέσα ενημέρωσης αναφέρουν εντελώς λάθος κάποια γεγονότα. Τα επεισόδια ίσως να ξεκίνησαν από την ελληνική πλευρά.
Δυστυχώς, δεν θα μάθουμε την πραγματική αλήθεια μέχρι να επιστρέψουν οι συμμετέχοντες. Αφού δεν μπορούμε να μάθουμε τι συνέβη, όλο αυτό μπορεί να ονομαστεί δημοσιογραφικό όργιο. Οι οπαδοί της ΑΕΚ είναι τα μεγαλύτερα ανθρώπινα αποβράσματα που υπάρχουν. Είναι ανθρώπινα σκουπίδια, ναρκομανείς, αριστεροί και αναρχικοί, που πετούν μολότοφ και ποδοπατούν κεφάλια», τόνισε ο δικηγόρος των οργανωμένων οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.
Σχετικά Νέα
Πανελλήνιες 2025: Ξεκινά η υποβολή μηχανογραφικού για πάσχοντες από σοβαρές παθήσεις – Η διαδικασία
Ξεκινά από την Παρασκευή 16 Μαΐου 2025 για τους υποψήφιους που πάσχουν από σοβαρές.
Tα …άφαντα αέρια που προκάλεσαν τον πύρινο όλεθρο στα Τέμπη
«Που βρίσκονταν τα αέρια όπως το ακετυλένιο και το υδρογόνο που φαίνεται να προκάλεσαν.
Ταξί: Τρίωρη στάση εργασίας στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών αύριο Πέμπτη
Τρίωρη στάση εργασίας στον χώρο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, για αύριο Πέμπτη, από τις.
Αστυνομική επιχείρηση σε χώρους της Νομικής Σχολής Αθηνών
Αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί σε δυο χώρους της Νομικής Σχολής Αθηνών και.