Πρόγραμμα εθελουσίας ανακοίνωσε η Amazon

Η Amazon ανακοίνωσε εχθές ότι θα χρηματοδοτήσει με 10.000 δολάρια, συν αποδοχές τριών μηνών, τους εργαζόμενους της οι οποίοι θα εγκαταλείψουν την εταιρεία για να δημιουργήσουν delivery Startups!

Η Amazon έχει ήδη εδώ και πολλά χρόνια σε ισχύ ένα πρόγραμμα εθελούσιας αποχώρησης για εργαζομένους οι οποίοι για κάποιο λόγο δεν επιθυμούν να παραμείνουν στην εταιρεία. «Θέλουμε τους ανθρώπους που εργάζονται στην Amazon να θέλουν πραγματικά να είναι εδώ«, δήλωσε ένας εκπρόσωπος της Amazon στο CNBC.

Το νέο πρόγραμμα ευθυγραμμίζεται επίσης με τις προσπάθειες της Amazon για νέες επιλογές παράδοσης πακέτων στους πελάτες της. Πέρυσι καθιέρωσε την πρωτοβουλία Partner Service Delivery η οποία ενέταξε στις παραδόσεις Amazon Prime ανεξάρτητες και μικρότερες επιχειρήσεις μεταφορών μαζί με τις FedEx και UPS.

Από την έναρξη του προγράμματος Partner Service Delivery τον Ιούνιο του 2018, δημιουργήθηκαν περισσότερες από 200 νέες μικρές επιχειρήσεις που έχουν προσλάβει χιλιάδες τοπικούς οδηγούς για την παράδοση πακέτων σε πελάτες της Amazon.

«Φέτος, η εταιρεία σχεδιάζει να προσθέσει εκατοντάδες νέες επιχειρήσεις, ξεκινώντας από τους εργαζόμενους- νέους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων. Επιπλέον, αυτή η προσφορά προγράμματος έχει επεκταθεί και σε υπαλλήλους στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ισπανία«, ανέφερε η Amazon.

Πηγή: emea.gr

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα