

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) βλέπει ταχεία πρόοδο στην Κίνα, όσον αφορά στον εμβολιασμό των πιο ηλικιωμένων με εμβόλια κατά του κορονοϊού. Αυτό δήλωσε σήμερα (20.01.2023) αξιωματούχος του Οργανισμού.
Ειδικότερα, η διευθύντρια του Τμήματος Εμβολιασμών του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) Κέιτ Ο’ Μπράιαν εξήρε την Κίνα επειδή σημείωσε ταχεία πρόοδο στον εμβολιασμό των πιο ηλικιωμένων πολιτών με εμβόλια κατά του κορονοϊού και με αναμνηστικές δόσεις των εμβολίων αυτών από τον περασμένο μήνα που ήρε τους ελέγχους κατά του ιού.
«Η Κίνα σημειώνει τεράστια πρόοδο και προσπάθεια να εμβολιάσει όλους τους μεγαλύτερους ηλικιακά πολίτες με τις βασικές δόσεις εμβολίων και με τις αναμνηστικές», είπε η ίδια στη διάρκεια ενημέρωσης των δημοσιογράφων στη Γενεύη.
Ωστόσο, όπως πρόσθεσε, κάποιοι ηλικιωμένοι «δυσκολεύονται» να κατανοήσουν τις αλλαγές στην εμβολιαστική πολιτική της χώρας για τους ηλικιωμένους καθώς προηγουμένως τους είχαν συμβουλεύσει να μην αναζητήσουν προστασία.
Σχετικά Νέα
Ο Πούτιν ανακοίνωσε πασχαλινή εκεχειρία – «Πάγωμα» εχθροπραξιών έως τα μεσάνυχτα της 21ης Απριλίου
Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν ανακοίνωσε πασχαλινή εκεχειρία, σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters. Ειδικότερα,.
Πακιστάν: Συνελήφθησαν 160 άτομα έπειτα από επιθέσεις εναντίον της αμερικανικής αλυσίδας KFC
Τουλάχιστον 160 άνθρωποι συνελήφθησαν στο Πακιστάν έπειτα από περίπου 20 επιθέσεις εναντίον της αμερικανικής.
Volvo: Κόβει έως και 800 θέσεις εργασίας στις ΗΠΑ λόγω δασμών
Στις περικοπές έως και 800 θέσεων εργασίας στις ΗΠΑ λόγω της αβεβαιότητας που έχουν.
Ένας μήνας από τη σύλληψη Ιμάμογλου: Η Τουρκία σε αναβρασμό
Καθώς συμπληρώνεται ένας μήνας από τη σύλληψη του Εκρέμ Ιμάμογλου στην Τουρκία, παραπέμπονται σε.