

Ο Βρετανός υπουργός Άμυνας Μπεν Γουάλας κάλεσε σήμερα από το Ταλίν, τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν, ο στρατός του οποίου έχει εισβάλει στην Ουκρανία, να “σταματήσει αυτό που κάνει”, λέγοντας ότι “δεν είναι αργά”.
“Το μήνυμα προς τον πρόεδρο Πούτιν είναι: Σταματήστε. Δεν είναι πολύ αργά να σταματήσετε αυτό που κάνετε. Αυτό που έχετε κάνει μέχρι τώρα είναι παράνομο και κινδυνεύετε να απομονωθείτε για τις επόμενες δεκαετίες”, είπε ο Γουάλας, κατά τη διάρκεια συνέντευξη Τύπου με τον Εσθονό ομόλογό του, Καλί Λανέτ.
“Οι κυρώσεις είναι βαριές, η διεθνής κοινότητα είναι ενωμένη. Το ΝΑΤΟ είναι ενωμένο και δεν θα δεχθούμε αυτό που βλέπουμε στην Ουκρανία. Θα σταθούμε στο πλευρό της ουκρανικής κυβέρνησης – η Εσθονία και το Ηνωμένο Βασίλειο της προσέφεραν στρατιωτική και μη στρατιωτική βοήθεια”, συνέχισε ο Βρετανός υπουργός.
“Δεν τελειώνει εδώ. Οι συνέπειες αυτού που βλέπουμε στην Ουκρανία θα πολλαπλασιαστούν στην Ευρώπη και το ΝΑΤΟ όχι μόνο για εβδομάδες, αλλά για μήνες και χρόνια”, συμπλήρωσε.
Σχετικά Νέα
Σεισμός 5,7 Ρίχτερ στις νήσους Βανουάτου στον Ειρηνικό
Σεισμός μεγέθους 5,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε την Τρίτη στις 7:55 μ.μ. (ώρα.
Ουκρανία: Οι ρωσικές δυνάμεις εκτόξευσαν σήμερα τουλάχιστον 77 drones
Η ουκρανική Πολεμική Αεροπορία ανακοίνωσε σήμερα ότι κατέρριψε 38 από τα 77 μη επανδρωμένα.
Πάπας Φραγκίσκος: Αυτό είναι το Κονκλάβιο των Καρδιναλίων που θα κληθεί να εκλέξει τον διάδοχο του
Εκατόν τριάντα πέντε καρδινάλιοι, με μέση ηλικία τα 70 χρόνια, θα συγκροτήσουν το Κονκλάβιο.
Bloomberg: Ο Μπέσεντ (ΥΠΟΙΚ) περιμένει να αποκλιμακωθεί η δασμολογική αντιπαράθεση με την Κίνα
Ο υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, Σκοτ Μπέσεντ φέρεται να δήλωσε σε κλειστή εκδήλωση επενδυτών.