

Έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν από ρωσική επίθεση με ρουκέτα εναντίον πολυκατοικίας νωρίς σήμερα το πρωί στο Μικολάιφ της Ουκρανίας, δήλωσε ο δήμαρχος της πόλης Ολεξάντρ Σενκέβιτς. «Διασώστες ερευνούν τα συντρίμμια για επιζώντες» έγραψε ο Σενκέβιτς στην εφαρμογή μηνυμάτων Telegram.
Ο επικεφαλής της περιφερειακής διοίκησης Βιτάλιι Κιμ έγραψε από την πλευρά του στην ίδια εφαρμογή: «το Μικολάιφ έγινε και πάλι στόχος εχθρικών πυραύλων. Μία από τις ρουκέτες έπληξε μια πολυκατοικία πέντε ορόφων, η οποία καταστράφηκε». Ο Κιμ είχε αναφέρει ένα προσωρινό απολογισμό με τέσσερις νεκρούς και δύο τραυματίες.
Σχετικά Νέα
Ντόναλντ Τραμπ: Δεν θα διεξάγεται δίκη για την υπόθεση κάθε αλλοδαπού που θα απελαύνεται
Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ ανέφερε χθες Δευτέρα μέσω Truth Social ότι η κυβέρνησή.
ΟΗΕ: Σε σημείο χωρίς επιστροφή η Αϊτή λόγω της βίας των συμμοριών – Έκκληση για άμεση διεθνή υποστήριξη
Tο Συμβούλιο Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών συνεδρίασε για να εξετάσει την επιδεινούμενη κρίση στην.
Σουδάν: Τουλάχιστον 30 νεκροί και δεκάδες τραυματίες από πυρά πυροβολικού στην πόλη Ελ Φάσερ
Πυρά πυροβολικού των παραστρατιωτικών εναντίον της πολιορκημένης πόλης Ελ Φάσερ στο Νταρφούρ, στο δυτικό.
Ουκρανία: Ένας νεκρός σε ρωσικό πλήγμα στο Χάρκοβο – Ζημιές σε σπίτια και υποδομές σε επιδρομή με drones στην Οδησσό
Ρωσικά στρατεύματα επιτέθηκαν χθες Δευτέρα στη βορειοανατολική περιφέρεια του Χαρκόβου, σκοτώνοντας έναν άνθρωπο, ανακοίνωσαν.