

Το Metaxa Hospitality Group συνεργάζεται με διεθνείς οργανισμούς και πιστοποιείται για την ασφάλεια και την ποιότητα των υπηρεσιών του για όλα τα ξενοδοχεία του Ομίλου. Συγκεκριμένα το 5*, All Inclusive, Creta Maris Beach Resort, στην Χερσόνησο Ηρακλείου και το 5*, Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa, στη Σαντορίνη πιστοποιήθηκαν με το Ιδιωτικό Σχήμα Πιστοποίησης TÜV AUSTRIA “CoVid Shield”.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο Σχήμα Πιστοποίησης το οποίο, κατόπιν αυστηρών ελέγχων, υπογράφει ότι τα ξενοδοχεία Creta Maris Beach Resort και Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa, πληρούν όλα τα απαραίτητα διεθνή κριτήρια καθώς και ότι διαθέτουν τις κατάλληλες υποδομές και τις διαδικασίες, που διασφαλίζουν την υγεία των επισκεπτών και των εργαζομένων.
Αντίστοιχα, το 5*, All Inclusive, TUI Magic Life Candia Maris, έλαβε την πιστοποίηση “POSICheck – Covid 19” από την Cristal International Standards – αποκλειστικό συνεργάτη της TUI – που το κατατάσσει διεθνώς στην κατηγορία “low risk premises”.
Υπενθυμίζεται ότι όλα τα ξενοδοχεία του Ομίλου έχουν ήδη λάβει το σήμα πιστοποίησης Health First από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος, ενώ το προσωπικό έχει λάβει ειδική εκπαίδευση στα Υγειονομικά Πρωτόκολλα σε συνεργασία με την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης.
Ο Ανδρέας Μεταξάς, Διευθύνων Σύμβουλος του Metaxa Hospitality Group, δήλωσε σχετικά: «Σε αυτή τη δύσκολη χρονιά, κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να νιώσουν όλοι, επισκέπτες, εργαζόμενοι, συνεργάτες, ασφαλείς και για αυτό συνεργαζόμαστε με παγκοσμίου κύρους, ανεξάρτητες εταιρείες. Η πιστοποίηση από την TÜV AUSTRIA και την Cristal International Standards, επιβεβαιώνει τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και ασφάλειας που προσφέρουμε διαχρονικά στο Metaxa Hospitality Group, στηρίζοντας παράλληλα το τοπικό τουριστικό προϊόν και τον ελληνικό τουρισμό με όλες μας τις δυνάμεις».
Σχετικά Νέα
Στάση αναμονής για τον κλάδο της επιτραπέζιας ελιάς και του ελαιολάδου με φόντο τους δασμούς Τραμπ
Στάση αναμονής τηρούν οι κλάδοι της επιτραπέζιας ελιάς και του τυποποιημένου ελαιόλαδου μετά και.
Μεικτά πρόσημα στις ασιατικές αγορές
Σε μεικτό έδαφος ολοκληρώνουν τις συναλλαγές της Δευτέρας τα ασιατικά χρηματιστήρια, καθώς η κεντρική.
Ο όμιλος Volkswagen μιλά για πιθανή μετεγκατάσταση μέρους της παραγωγής της Audi στις ΗΠΑ
Ο όμιλος Volkswagen θα μπορούσε να μετεγκαταστήσει μέρος της παραγωγής της μάρκας Audi στις.
Στο σφυρί 4άστερο ξενοδοχείο στο Γύθειο
Το πολυτελές ξενοδοχείο του Γυθείου “Las Hotel & Spa”, αναμένεται να βγει σύντομα στο.