

Την παραγωγή του εμβολίου για τον κορωνοϊό με στόχο να έχει κατασκευάσει 100 εκατομμύρια δόσεις διαθέσιμες μέχρι το τέλος του χρόνου έχει ξεκινήσει η φαρμακοβιομηχανία Pfizer στο Βέλγιο, αναμένοντας την έγκρισή του από τις αρμόδιες αρχές, σύμφωνα με την Daily Mail, η οποία και παρουσιάζει σχετικό βίντεο.
Παράλληλα, για το 2021, η φαρμακοβιομηχανία σχεδιάζει την κατασκευή 1,3 δισεκατομμυρίων δόσεων. Κάθε ασθενής θα χρειαστεί δύο δόσεις του εμβολίου, αναφέρει η βρετανική εφημερίδα φιλοξενώντας δηλώσεις του βρετανού επικεφαλής της Pfizer που εκφράζει την ικανοποίησή του για την γραμμή παραγωγής.
«Ήταν υπέροχο να βλέπουμε το πρώτο φιαλίδιο να βγαίνει. Μου έφερε ένα τεράστιο χαμόγελο στο πρόσωπό μου καθώς είδα όλη αυτή τη δουλειά να έχει ως αποτέλεσμα ένα προϊόν», σημείωσε.
Υπενθυμίζεται ότι η Pfizer αναπτύσσει το εμβόλιο σε συνεργασία με τη γερμανική BioNTech. Αυτή τη στιγμή, γίνονται δοκιμές σε 44.000 ανθρώπους. Την περασμένη εβδομάδα ανακοινώθηκε ότι τον Νοέμβριο, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα γίνει αίτηση στις αμερικανικές αρχές για επείγουσα έγκριση του εμβολίου.
Σχετικά Νέα
Μεικτά πρόσημα στη Wall Street
Μεικτές τάσεις επικράτησαν την Πέμπτη στο χρηματιστήριο της Wall Street, με τους επενδυτές να.
“Άλμα” 5% για τις τιμές πετρελαίου στην εβδομάδα
Οι τιμές του πετρελαίου σημείωσαν σημαντικά κέρδη την Πέμπτη, καθώς τονώθηκαν οι προσδοκίες για.
Πώς το Netflix “νικά” τις Mag 7, ως ασφαλές καταφύγιο στην Wall Street
Το Netflix αναδύεται ως “ασφαλές καταφύγιο” για την Wall Street, καθώς μέχρι στιγμής αψηφά.
Χρυσός: Υποχώρησε η τιμή του μετά το υψηλό ιστορικό ρεκόρ-Τι λένε οι αναλυτές
Πτώση κατέγραψε σήμερα η τιμή του χρυσού, μετά τη δήλωση του προέδρου της Fed, Τζερόμ.