Πέτρος Φιλιππίδης: Με κορωνοϊό σε ομάδα υψηλού κινδύνου– Η αλήθεια για την υγεία του

Ο Πέτρος Φιλιππίδης που διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου, δεν παρευρέθηκε σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για τη συνέχεια της δίκης, καθώς η υγεία του έχει επιδεινωθεί.

Θετική στον κορωνοϊό και η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου. Και οι δυο τους έχουν βαριά συμπτώματα και είναι διαρκώς σε επικοινωνία με το γιατρό τους.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της δημοσιογράφου της εκπομπής Super Κατερίνα, αν σήμερα ολοκληρωθούν οι καταθέσεις, ο κατηγορούμενος ηθοποιός θα δώσει τι δική του κατάθεση μετά τις γιορτές. Κι αυτό, όχι μόνο λόγω του περιορισμένου χρόνου λόγω των Χριστουγέννων αλλά και λόγω του ότι ο ιός έχει επιβαρύνει την υγεία του και τον οργανισμό του και δεν θα αντέξει 6-7 ώρες που θα διαρκέσει η δίκη.

Τι αποκαλύπτει η συνήγορός του

«Έχει κορωναϊό σε ομάδα υψηλού κινδύνου λόγω επικείμενων νοσημάτων» ανέφερε προ ημερών σχετικά με την κατάσταση της υγείας του Πέτρου Φιλιππίδη, η δικηγόρος του Κική Πακιρτζίδου, ενώ αποκάλυψε πως λαμβάνει αντιική αγωγή, ενώ έχει έντονα συμπτώματα και είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον γιατρό του, καθώς κάνει κατοίκον νοσηλεία.

Όπως ενημέρωσε στη συνέχεια, επικοινώνησαν και υπήρξε έντονη συγκινησιακή φόρτιση λόγω κάποιου αποδεικτικού στοιχείου υπέρ του το οποίο και θα παρουσιάσουν στο δικαστήριο.

Επίσης, δεν δίστασε να απαντήσει σε όλους λένε πως το κάνει όλο αυτό για να μην παρευρεθεί στη δίκη που έρχεται και θα καταθέσει. «Υπήρχαν σχόλια πως το το κάνουμε για να μην γίνει το δικαστήριο, όμως είναι έτοιμος να απολογηθεί. Τώρα δεν έχει δυνάμεις, πρέπει να βρεις δυνάμεις για να απολογηθεί».

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα