

Συλλυπητήρια δήλωση για την απώλεια του πρώην βουλευτή Πρεβέζης του κόμματος Δημήτρη Τσαντούλα, εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία.
«Η οικογένεια της Νέας Δημοκρατία αποχαιρετά τον πρώην βουλευτή του κόμματος Δημήτρη Τσαντούλα» αναφέρει σε ανακοίνωσή της.
Ο Δημήτρης Τσαντούλας γεννήθηκε στην Πρέβεζα το 1936 και σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Διετέλεσε επίκουρος καθηγητής Πανεπιστήμιο Αθηνών της Ιατρικής Σχολής, Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Μελέτης του Ήπατος και συμμετείχε σε πλήθος ελληνικών και διεθνών επιστημονικών φορέων. Υπήρξε για δεκαετίες πολύτιμο στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας. Το διάστημα 2002-2004 ήταν μέλος της εξωκοινοβουλευτικής επιτροπής Υγείας και Πρόνοιας της ΝΔ και στις εκλογές του 2004 εξελέγη βουλευτής Πρεβέζης.
«Ο Δημήτρης Τσαντούλας άφησε έντονο αποτύπωμα στη δημόσια ζωή και στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Πρέβεζα. Στην οικογένειά του εκφράζουμε τα πιο ειλικρινή μας συλλυπητήρια» αναφέρεται στην ανακοίνωση.
Σχετικά Νέα
Πανελλήνιες 2025: Ξεκινά η υποβολή μηχανογραφικού για πάσχοντες από σοβαρές παθήσεις – Η διαδικασία
Ξεκινά από την Παρασκευή 16 Μαΐου 2025 για τους υποψήφιους που πάσχουν από σοβαρές.
Tα …άφαντα αέρια που προκάλεσαν τον πύρινο όλεθρο στα Τέμπη
«Που βρίσκονταν τα αέρια όπως το ακετυλένιο και το υδρογόνο που φαίνεται να προκάλεσαν.
Ταξί: Τρίωρη στάση εργασίας στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών αύριο Πέμπτη
Τρίωρη στάση εργασίας στον χώρο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, για αύριο Πέμπτη, από τις.
Αστυνομική επιχείρηση σε χώρους της Νομικής Σχολής Αθηνών
Αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί σε δυο χώρους της Νομικής Σχολής Αθηνών και.