

Οι καταγγελίες γυναικών θυμάτων του επιδειξία, ο οποίος κυκλοφορεί στο Περιστέρι, δεν έχουν τέλος. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως όλες οι καταγγελίες ενδέχεται να αφορούν στον ίδιο άνδρα, όπως προκύπτει από τις περιγραφές των θυμάτων.
Ως προς τον άνδρα που είχε επιτεθεί σε δημοτικό σχολείο τον περασμένο Νοέμβριο, οι Αρχές αναφέρουν πως τον προσήγαγαν αλλά δεν βρήκαν κάτι επιλήψιμο και έτσι αφέθηκε ελεύθερος.
Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, δεν είναι ο ίδιος άνδρας με τον «δράκο» του Περιστερίου που επιτίθεται σε γυναίκες.
Για τον επιδειξία, που δεν περιορίζεται στην επίδειξη αλλά κυνηγά τα ανυποψίαστα θύματά του με κατεβασμένο παντελόνι, έχουν υπάρξει καταγγελίες για πάνω από 7 επιθέσεις.
Τα χτυπήματα έχουν σημειωθεί σε διάφορα σημεία στο Περιστέρι, σε ακτίνα 2,5 χιλιομέτρων. Οι έρευνες είναι συνεχείς, με τον δράστη πάντως μέχρι στιγμής να παραμένει άφαντος.
Στις «Εξελίξεις Τώρα» μίλησε μία μητέρα, η κόρη της οποίας έχει πέσει θύμα του επιδειξία τρεις φορές.
«Η πρώτη επίθεση έγινε πριν από 2,5 χρόνια περίπου, όταν η κόρη μου επέστρεφε από το φροντιστήριο. Πετάχτηκε μπροστά της με κατεβασμένα τα παντελόνια και την κυνηγούσε μέχρι το σπίτι. Τον Οκτώβριο, έγινε ένα δεύτερο περιστατικό, όπως και σε μία άλλη κοπέλα. Πήγε καταπάνω της μέσα στον κόσμο. Φώναξε η κόρη μου. Η άλλη κοπέλα περνούσε από το σπίτι μας και φώναξε ‘ανώμαλος’ και καλέσαμε την αστυνομία. Ήρθαν αλλά δεν τον βρήκαν. Συμπεραίνουμε πως αφού εξαφανίζεται, ίσως μένει κοντά, ίσως είναι γείτονας», περιέγραψε η γυναίκα στο MEGA.
Ποια είναι τα κίνητρα και τι έχει στο μυαλό του ένας επιδειξίας;
Η ψυχολόγος, Σταυρούλα Μπαντουνά, εξηγεί στις «Εξελίξεις Τώρα» τι έχει στο μυαλό του ένας επιδειξίας και ποια είναι τα κίνητρά του.
«Είναι η ανάγκη που αισθάνεται ένας άνθρωπος να επιδεικνύει τα γεννητικά του όργανα. Ικανοποιείται με αυτή την ενέργεια. Αντλεί μία ικανοποίηση από το ξάφνιασμα, τον φόβο και την αντίδραση. Αν δεν αντιδράσει η γυναίκα, δεν αντλεί την ικανοποίηση που περιμένει. Αυτό τον ωθεί και στην επανάληψη. Δεν προσπαθεί να κάνει κακό, αλλά η ικανοποίησή του προκύπτει από την αντίδραση. Συνήθως, έχει θέματα αυτοεκτίμησης και εμφάνισης», όπως είπε.
Σχετικά Νέα
Τραυματισμός 15χρονου από φωτοβολίδα στο λιμάνι της Καλύμνου
Στα δάχτυλα του δεξιού χεριού του τραυματίστηκε σοβαρά από φωτοβολίδα ένας 15χρονος ημεδαπός εντός.
Πάτρα: Σύγκρουση Ι.Χ με τρένο στην Ανθείας – Η οδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου, στην οδό Ανθείας στην Πάτρα, καθώς Ι.Χ.
Κοζάνη:Τροχαίο ατύχημα με τραυματίες
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου, έξω από την Κοζάνη στο.
Θεσσαλονίκη: Χωρίς προβλήματα η κίνηση των οχημάτων στην Κ. Μακεδονία
Αυξημένη, αλλά χωρίς προβλήματα, είναι η κίνηση των οχημάτων στα εθνικά οδικά δίκτυα που.