

Με ένα νέο παραλήρημα επί παντός του επιστητού, ο κ. Τσίπρας επιχείρησε να αποπροσανατολίσει από το βασικό θέμα της σημερινής συζήτησης στη Βουλή που είναι οι “αρμοί” που προσπάθησε να ελέγξει ο ΣΥΡΙΖΑ, επιχειρώντας να στήσει ένα δικό του καθεστώς”.
Αυτό επισημαίνει, σε δήλωσή της, η κυβερνητική εκπρόσωπος. “Κουνάει το δάχτυλο με περισσό θράσος, αντί να απολογηθεί για τα όσα αποκαλύφθηκαν στη διάρκεια της Προνακριτικής και οδήγησαν στην πρόταση παραπομπής του στενού συνεργάτη και κορυφαίου υπουργού του, κ. Παππά για ένα βαρύτατο αδίκημα για δημόσιο λειτουργό: την παράβαση καθήκοντος. Γι΄αυτήν θα κληθούν να ψηφίσουν οι βουλευτές. Αντί λοιπόν να μιλά για ευτελισμό της δημοκρατίας ο κ. Τσίπρας, ας κοιτάξει στον καθρέφτη του κι ας θυμηθεί τα έργα και τις ημέρες της διακυβέρνησής του”, τονίζει η κ. Πελώνη.
Σχετικά Νέα
Briefing Παύλου Μαρινάκη σε πολίτες: Οι εκλογές το 2027, το Final Four και το Whatsapp
Σε απορίες πολιτών για το… final four, τις εκλογές, την αγαπημένη του εφαρμογή (app).
Δημοσκόπηση Marc: Άνοδος και προβάδισμα της ΝΔ με 30,6% – Πρώτη φορά χάνει «έδαφος» η Ζωή Κωνσταντοπούλου
Είναι η πρώτη δημοσκόπηση, αυτή της Marc για το κυριακάτικο Πρώτο Θέμα (17/5/25), που.
Α. Σαμαράς: Οι εξελίξεις στο διεθνές στερέωμα είναι ραγδαίες και ανησυχητικές
Έντονα επικριτικός ως προς τους χειρισμούς της κυβέρνησης στην εξωτερική πολιτική εμφανίζεται ο πρώην.
Ν. Ανδρουλάκης: Η πολιτική αλλαγή που ευαγγελίζομαι, τελειώνει τα ολιγοπώλια των τραπεζών, των ακτοπλοϊκών, της εμπορίας τροφίμων, της ενέργειας, της υγείας
«Η άποψη μου είναι ότι αυτό το σύστημα εξουσίας που μας κυβερνά, είναι κυνικό.