

Χρήματα που προορίζονταν για σχολικές εκδρομές μαθητών λυκείου της Πέλλας, έκλεψαν άγνωστοι την περασμένη εβδομάδα από το γραφείο του λυκειάρχη, όπου φυλάσσονταν 14.000 ευρώ σε χρηματοκιβώτιο.
Όπως έγινε γνωστό, η κλοπή έγινε στο Γενικό Λύκειο της Σκύδρας και διαπιστώθηκε το πρωί της περασμένης Παρασκευής, όταν ο διευθυντής του σχολείου βρήκε παραβιασμένο το χρηματοκιβώτιο, με κενό το περιεχόμενό του. Καταγγέλθηκε άμεσα στο Αστυνομικό Τμήμα Σκύδρας και έκτοτε διεξάγονται έρευνες.
Προκειμένου να μην «χαθούν» οι εκδρομές των μαθητών (πρόκειται για τις δύο πρώτες τάξεις του λυκείου με προορισμούς εγχώριους), ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου καλεί δημόσια οποιονδήποτε επιθυμεί να συνεισφέρει οικονομικά, να καταβάλει χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό του αρμόδιου πρακτορείου ταξιδιών.
Σχετικά Νέα
Αφρικανική σκόνη: Πότε υποχωρεί το φαινόμενο που «έπνιξε» την Αττική και την Κρήτη
Ανάσα για τους κατοίκους της Αττικής και της Κρήτης τις επόμενες ώρες καθώς υποχωρεί.
Ένοπλη επίθεση στα Άνω Λιόσια – Γάζωσαν όχημα με καλάσνικοφ
Επεισόδιο με πυροβολισμούς σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην οδό Οδυσσέα Ελύτη στα Άνω.
ΑΔΕΔΥ: Πανελλαδική στάση εργασίας στις 6 Ιουνίου – Διεξάγεται η πρότυπη δίκη για 13ο και 14ο μισθό
Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΑΔΕΔΥ, με αφορμή τη διεξαγωγή της πρότυπης δίκης για την.
Μόνο του στο νοσοκομείο το βρέφος που βρέθηκε στον Άλιμο – Δεν το έχει επισκεφθεί κανείς
Την αγκαλιά των γιατρών και των νοσηλευτριών του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» ζει αυτές.