

Έχει περιοριστεί, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά που εκδηλώθηκε τις απογευματινές ώρες στον περιβάλλοντα χώρο εργοστασίου στην περιοχή Γομοστό, του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.
Ολονύχτια πάντως θα είναι η μάχη των ισχυρών πυροσβεστικών δυνάμεων για τον περιορισμό της μεγάλης φωτιάς η οποία ξέσπασε το μεσημέρι της Τρίτης, σε προαύλιο χώρο και ειδικότερα σε αποθήκες του εργοστασίου της ΠΑΒΙΠΛΑΣΤ στο Γομοστό Δυτικής Αχαΐας, εταιρείας που δραστηριοποιείται στον χώρο της πλαστικής συσκευασίας -αγροτικών και βιομηχανικών προϊόντων.
Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, στο σημείο βρίσκονται 12 οχήματα της Πυροσβεστικής με 24 άτομα, 1 πεζοπόρο τμήμα αποτελούμενο από 6 άτομα, 8 βυτιοφόρα από τον Δήμο Δυτικής Αχαΐας και την Περιφέρεια, καθώς και 5 μηχανήματα.
Πληροφορίες αναφέρουν πως έχει καταρρεύσει η στέγη του εργοστασίου.
Σχετικά Νέα
Μεσολόγγι: Αυτοκίνητο κατέληξε στη θάλασσα – Ο οδηγός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του
Τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην περιοχή της Τουρλίδας Μεσολογγίου, με το αυτοκίνητο να εκτρέπεται.
Οι διάλογοι του κυκλώματος διαφθοράς στα κτηματολογικά γραφεία – Η στιγμή που εισπράττεται το «γρηγορόσημο»
Διαλόγους – φωτιά από τη δράση του κυκλώματος διαφθοράς σε κτηματολογικά γραφεία της Αττικής.