Πάτρα: Κρούσματα κορωνοϊού σε παιδιά σε νηπιαγωγείο – 560 ανεμβολίαστοι δάσκαλοι στην Αχαΐα

Νηπιαγωγείο στην Πάτρα χτυπήθηκε από κορωνοϊό. Μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί θετικοί, 6 μικροί μαθητές και τρεις νηπιαγωγοί. Οι γονείς κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα και ο προβληματισμός για την κατάσταση που επικρατεί είναι μεγάλος.

Όπως αναφέρει το tempo24 μέχρι την Παρασκευή οι γονείς είχαν ενημερωθεί για ένα κρούσμα σε μαθήτρια και ένα σε νηπιαγωγό. Τελικά χθες το πρωί τα κρούσματα έγιναν 9. Νοσούν 6 μικροί μαθητές και τρεις νηπιαγωγοί. Μόνο μία νηπιαγωγός είναι υγιής.

«Καμπανάκι» και από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας Νίκο Θεοδωρόπουλο: «Οντως αυτή την στιγμή υπάρχουν 560 ανεμβολίαστοι εκπαιδευτικοί στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση σε όλο το νομό. Αν σκεφτούμε ότι το σύνολο των εκπαιδευτικών είναι 2.500, αντιλαμβανόμαστε ότι πάνω από το 70% έχει εμβολιαστεί. Όμως και αυτοί οι 560 θα πρέπει να αντιληφθούν πως επιβάλλεται να κάνουν το εμβόλιο» τονίζει ο συνδικαλιστής και δημοτικός σύμβουλος.

Χθες το πρωί υπήρξαν παράπονα από γονείς στο συγκεκριμένο νηπιαγωγείο. Καθώς έμαθαν πως υπήρχαν ανεμβολίαστες νηπιαγωγοί. Να σημειωθεί πως στο συγκεκριμένο νηπιαγωγείο ήδη από χθες είχε κλείσει μια τάξη.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα