

Νέα στοιχεία προκύπτουν συνεχώς για την υπόθεση θανάτων των τριών παιδιών καθώς οι έρευνες των Αρχών διευρύνονται σε όλους τους τομείς.
Ειδικότερα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, γιατροί που ειδικεύονται στους αιφνίδιους θανάτους παιδιών και νέων ατόμων, δήλωσαν πως από τα υπάρχοντα στοιχεία και όσα οι ίδιοι γνωρίζουν, δεν υπάρχει επιστημονική εξήγηση για τους θανάτους των τριών παιδιών.
Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι έχει γίνει έρευνα σε συγκεκριμένα σύνδρομα κληρονομικής φύσεων, που θα μπορούσαν να εξηγήσουν τους θανάτους των παιδιών. Ωστόσο, αποδείχθηκε ότι δεν έπασχαν από κανένα από αυτά, με τους επιστήμονες να χαρακτηρίζουν “εκτός πραγματικότητας” οποιαδήποτε αναφορά στην αγενεσία φλεβοκόμβου.
Παράλληλα, στο ίδιο ρεπορτάζ γίνεται αναφορά στο σύνδρομο “ταχύ βράδυ”, στο οποίο αποδίδει η μητέρα τον θάνατο της Τζωρτζίνας.
Το εν λόγω σύνδρομο, όπως εξηγούν κορυφαίοι γιατροί, οφείλεται σε εκφυλισμό της στεφανιαίας νόσου και συναντάται αποκλειστικά σε άτομα ηλικίας άνω των 70 ετών.
Επιπλέον, οι γιατροί από το Καραμανδάνειο Νοσοκομείο της Πάτρας χαρακτηρίζουν “ψευδείς” τις αναφορές της μητέρας για την άφιξη των γιατρών αμέσως μόλις παρουσιάστηκε το πρόβλημα στη Τζωρτζίνα, με έναν από τους γιατρούς να υποστηρίζει ότι εκείνη την ώρα βρισκόταν σε άλλο σημείο του νοσοκομείου, κάτι που θα το καταθέσει και στις Αρχές.
Σχετικά Νέα
Ειρήνη Μουρτζούκου σε Θανάση Κατερινόπουλο: «Μάλλον άλλος θα βρεθεί στο χαντάκι
Ένταση ανάμεσα στην Ειρήνη Μουρτζούκου και τον Θανάση Κατερινόπουλο προκλήθηκε κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής, με αφορμή την υπόθεση.
Άγριο ξύλο με μαδέρι στην πολεοδομία Χανίων: Θύματα αντιδήμαρχος και εργαζόμενος
Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην πολεοδομία Χανίων, όταν δύο πολίτες, επισκέφθηκαν.
Πάτρα: Αυτός είναι ο 37χρονος που προφυλακίστηκε για τον βιασμό της 16χρονης
Η ΕΛ.ΑΣ έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία και φωτογραφίες του 37χρονου που κατηγορείται ότι βιάσε.
Εθνικιστική Νεολαία Θεσσαλονίκης: Πλούσιο παρελθόν βίας & επιθέσεων με ρίζες στη «Χρυσή Αυγή»
Πλούσιο παρελθόν βίας είχε η Εθνικιστική Νεολαία Θεσσαλονίκης, με αρκετές περιπτώσεις επιθέσεων και στο.