

Στον αποκλεισμό της παλαιάς εθνικής οδού Πατρών-Αθηνών, στο ύψος της γέφυρας του ποταμού Μεγανίτη, κοντά στο Αίγιο, προχώρησαν σήμερα το μεσημέρι αγρότες-μέλη του αγροτικού συλλόγου Αιγίου.
Οι αγρότες ζητούν, μεταξύ άλλων, «αναπλήρωση του χαμένου εισοδήματος των σταφιδοπαραγωγών, κατώτατες εγγυημένες τιμές για όλα τα αγροτικά προϊόντα, καμιά περικοπή των ενισχύσεων, μείωση του κόστους παραγωγής και επιδότησή του, αφορολόγητο πετρέλαιο, καθώς και εξόφληση του συνόλου των αποζημιώσεων του ΕΛΓΑ».
Παράλληλα, κατηγορούν την κυβέρνηση ότι «αρνείται να ικανοποιήσει τα δίκαια αιτήματά μας».
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Αίγιο: Βρέφος 4 μηνών βρέθηκε εθισμένο στα ναρκωτικά – Οι γονείς του συνελήφθησαν για διακίνηση
Ένα ζευγάρι συνελήφθη στο Αίγιο για κατοχή σημαντικής ποσότητας ηρωίνης και κοκαΐνης, ενώ διαπιστώθηκε.
ΑΑΔΕ: Εντοπίστηκαν 81 κιλά κοκαΐνης στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης – Πάνω από 2,2 εκατ. η αξία της
Ένα ακόμη σοβαρό πλήγμα στο οργανωμένο λαθρεμπόριο ναρκωτικών πέτυχαν οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ Τελωνεία, με.
Τροχαίο στη Γλυφάδα: Λεωφορείο συγκρούστηκε με μηχανή – Σοβαρά τραυματισμένος ο αναβάτης
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στη Γλυφάδα, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό.
Μετρό: Νέα προκήρυξη για 44 μόνιμες προσλήψεις – Τα απαραίτητα προσόντα και η διορία αιτήσεων
Νέα προκήρυξη για τη μόνιμη πρόσληψη 44 ατόμων στο Μετρό, τον Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο και το Τραμ δημοσίευσε η ΣΤΑΣΥ. Στη νέα προκήρυξη.