ΠΑΣΟΚ: Πρέπει να διερευνηθούν και να αποσαφηνιστούν πλήρως και άμεσα οι συνθήκες θανάτου του 17χρονου

Σε δηλώσεις σχετικά με τον θάνατο 17χρονου στην Βοιωτία κατά την διάρκεια καταδίωξής του από την αστυνομία, προέβη η κ.Γιαννακοπούλου, βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

«Οι αστυνομικές και δικαστικές αρχές να διερευνήσουν πλήρως τον θάνατο του 17χρονου και να ενημερώσουν δημόσια αν προκύπτουν ευθύνες», δήλωσε η Νάντια Γιαννακοπούλου, Βουλευτής ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής & υπεύθυνη Κ.Τ.Ε. Προστασίας του Πολίτη σχετικά με το τραγικό περιστατικό που έγινε στη Βοιωτία.

Η κα Γιαννακοπούλου εκφράζει επίσης τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στη οικογένεια του 17χρονου, σημειώνοντας πως πρόκειται για ένα τραγικό γεγονός.

Η δήλωση της κας Γιαννακοπούλου:

«Ένας νέος άνθρωπος έχασε την ζωή του και αυτό είναι από μόνο του ένα τραγικό γεγονός. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του 17χρονου θανόντος στη Βοιωτία.

Ταυτόχρονα επισημαίνω ότι πρέπει να διερευνηθούν και να αποσαφηνιστούν πλήρως και άμεσα οι συνθήκες που είχαν σαν αποτέλεσμα τον θάνατό του.

Η ΕΛ.ΑΣ., από τη οποία ζητάμε να εξασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών, έχει χρέος να λειτουργεί στο πλαίσιο που ορίζουν το Σύνταγμα και οι νόμοι. Αυτό είναι πάντα υπό έλεγχο, πολύ περισσότερο όταν έχουμε δραματικά αποτελέσματα σαν αυτό που συνέβη.

Ζητάμε οι αρμόδιες αστυνομικές και δικαστικές αρχές να διερευνήσουν πλήρως το περιστατικό και να ενημερώσουν δημόσια για το τι ακριβώς συνέβη, αν τηρήθηκαν οι κανόνες εμπλοκής και αν προκύπτουν ευθύνες».

 

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα