

Οι κοινοβουλευτικές πρωτοβουλίες του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, υπό τα νέα δεδομένα που προκύπτουν με την ανάδειξη του Στέφανου Κασσελάκη στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ συζητήθηκαν στην κλειστή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος υπό την προεδρία του Νίκου Ανδρουλάκη, το απόγευμα της Τετάρτης στη Βουλή.
Σύμφωνα με πληροφορίες «κοινός τόπος των τοποθετήσεων στην Κ.Ο. ήταν πως ο ΣΥΡΙΖΑ, που ηττήθηκε ως κυβέρνηση και ως αντιπολίτευση είναι εδώ, ίδιος, απλά με άλλο περιτύλιγμα», όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο πρόεδρος και οι βουλευτές συνδιαμόρφωσαν έναν οδικό χάρτη για το επόμενο δίμηνο με παρεμβάσεις στη Βουλή και την κοινωνία. Θα επικεντρωθεί στα θέματα της υγείας, του αυξημένου κόστους διαβίωσης, τα αγροτικά και την αποκατάσταση των πληγεισών από τις πυρκαγιές και τις πλημμύρες περιοχών
Μάλιστα, το επόμενο διάστημα θα υπάρξει δέσμη προτάσεων, με πολιτικές δράσεις, καθώς σημασία για το ΠΑΣΟΚ έχει η ανάδειξη της αποτυχίας της κυβέρνησης και της αδυναμίας της να δώσει λύσεις στα προβλήματα της κοινωνίας, εκτίμησαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.
Τέλος, έγινε γνωστό πως την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει νέα συζήτηση με τους βουλευτές.
Σχετικά Νέα
Συμμετοχή της Επ. Ανταγωνισμού στο συγχρηματοδοτούμενο από την ΕΕ έργο DATACROS III
Η Επιτροπή Ανταγωνισμού συμμετέχει στο συγχρηματοδοτούμενο από την Ε.Ε. έργο DATACROS III, που στοχεύει.
Κ.Μητσοτάκης – Επίσκεψη στο Φράγμα Πλακιώτισσας: «Ολιστική μελέτη διαχείρισης των υδάτων της Κρήτης»
Το φράγμα της Πλακιώτισσας, στη Μεσαρά της Κρήτης, έργο που παρέμενε ημιτελές επί πολλά.
Α.Τζιτζικώστας: Η Ευρώπη πρέπει να ακούσει τους νέους ανθρώπους αν θέλει να έχει μέλλον
«Η Ευρώπη πρέπει αν θέλει να έχει μέλλον, να ακούσει πρώτα εσάς, τους νέους.
Το μήνυμα Γ. Γεραπετρίτη για τα 80 χρόνια μετά τη λήξη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και 75 χρόνια μετά την απαρχή της ευρωπαϊκής ενοποίησης
“Το 1950 ήταν μια ιστορική τομή για την πορεία της Ευρώπης, με τη Διακήρυξη.