

Τα τρόφιμα τραβούν την ανηφόρα, με 9% αύξηση του σχετικού δείκτη, όπως ανακοίνωσε χθες η ΕΛΣΤΑΤ και η συσσωρευμένη ακρίβεια συνεχίζει το ροκάνισμα των εισοδημάτων.
Η επικοινωνιακή αντιμετώπιση της συνεχούς αύξησης των τιμών από την κυβέρνηση και τα «αγιοβασιλιάτικα καλάθια», προκαλούν τους αδύναμους καταναλωτές, που νιώθουν απροστάτευτοι και δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες της σκληρής καθημερινότητας. Το πιο ανησυχητικό, δε, είναι ότι δεν υπάρχουν σημάδια αποκλιμάκωσης στις αυξήσεις των τιμών στα τρόφιμα για το επόμενο διάστημα.
Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής έχει επανειλημμένα καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις, με στοχευμένα μέτρα, για την αντιμετώπιση της ακρίβειας και θα συνεχίσει στην κατεύθυνση αυτή, καθώς η προστασία των δοκιμαζόμενων νοικοκυριών αποτελεί πολιτική του προτεραιότητα
Σχετικά Νέα
Παπασταύρου: Ο Θαλάσσιος Χωροταξικός Σχεδιασμός απεικονίζει τις ζώνες όπου θα αναπτυχθούν και οι έρευνες για υδρογονάνθρακες
Ο χάρτης που αποτυπώνει τον Θαλάσσιο Χωροταξικό Σχεδιασμό αποτυπώνει για πρώτη φορά σε επίσημο ρυθμιστικό κείμενο.
Ο πρωθυπουργός παρακολούθησε την πρώτη Ανάσταση στην Τήνο
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρακολούθησε τη Θεία Λειτουργία της πρώτης Αναστάσεως στον Ιερό Ναό.
Μ.Aργυρού: Ψήφος εμπιστοσύνης στην πορεία της ελληνικής οικονομίας η αναβάθμιση της S&P
Το αξιόχρεο της ελληνικής οικονομίας αναβαθμίστηκε στην κατηγορία ΒΒΒ από τον οίκο αξιολόγησης Standard.
Στα Ιεροσόλυμα ο υφ. Υπ.Εξ. Γιάννης Λοβέρδος για το Άγιο Φως – Τι ώρα θα φτάσει στην Ελλάδα
Στα Ιεροσόλυμα βρίσκεται σήμερα ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γιάννης Λοβέρδος, προκειμένου να παραστεί στην Τελετή Αφής.