

Οι Δημοκρατικοί στη Βουλή των Αντιπροσώπων δήλωσαν χθες ότι θα συμπεριλάβουν νέες αποδείξεις στο επίσημο κατηγορητήριο για την καθαίρεση του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, που αποστέλλουν σήμερα στην Γερουσία.
Με τον τρόπο αυτό, επιδιώκουν να διευρύνουν το πλαίσιο της δίκης στην Γερουσία, η οποία θα κυριαρχήσει στις εξελίξεις της Ουάσιγκτον τις επόμενες εβδομάδες.
Υψηλόβαθμοι Δημοκρατικοί δήλωσαν, όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, ότι θα συμπεριλάβουν στο αποδεικτικό υλικό αρχεία τηλεφωνημάτων, αλλά και άλλα έγγραφα που έδωσε ο επιχειρηματίας Λεβ Πάρνας, ο οποίος δραστηριοποιείται στην Φλόριντα.
Τα στοιχεία αυτά θα χρησιμοποιηθούν για την ενίσχυση της επιχειρηματολογίας των Δημοκρατικών σύμφωνα με την οποία ο πρόεδρος Τραμπ παραβίασε τις εξουσίες του πιέζοντας την Ουκρανία να διεξαγάγει έρευνα σε βάρος ενός πολιτικού αντιπάλου του, του Τζο Μπάιντεν.
Ο Πάρνας ήταν συνεργάτης του προσωπικού δικηγόρου του προέδρου Τραμπ, του Ρούντι Τζιουλιάνι, ο οποίος δηλώνει ότι ο Πάρνας τον βοήθησε στη διεξαγωγή της έρευνας για τον Μπάιντεν.
Σε μία χωριστή ποινική υπόθεση παραβίασης της ομοσπονδιακής νομοθεσίας περί χρηματοδότησης των προεκλογικών εκστρατειών, ο Πάρνας δεν έχει παραδεχτεί την ενοχή του.
Σχετικά Νέα
Γάζα: Ad hoc επιτροπή του ΟΗΕ προειδοποιεί ότι μπορεί να εκτυλίσσεται «μια άλλη Νάκμπα» στα παλαιστινιακά εδάφη
Ο κόσμος μπορεί να είναι μάρτυρας «μιας άλλης Νάκμπα» στα παλαιστινιακά εδάφη, προειδοποίησε ειδική.
Σουηδία: Παραιτήθηκε ο νέος σύμβουλος εθνικής ασφαλείας εξαιτίας παλαιότερων φωτογραφιών του σε ιστότοπο γνωριμιών
O νέος σύμβουλος για θέματα εθνικής ασφαλείας της Σουηδίας παραιτήθηκε σήμερα, μόλις μία ημέρα.
Σικελία: Δύτης έχασε τη ζωή του κατά την ανέλκυση της θαλαμηγού «Bayesian»
Τραγωδία με έναν νεκρό δύτη κατά τις εργασίες ανέλκυσης του «Bayesian», της θαλαμηγού που.
Η πρεσβεία των ΗΠΑ στο Κίεβο προειδοποιεί για πιθανή αεροπορική επίθεση μεγάλης κλίμακας
Η πρεσβεία των ΗΠΑ στο Κίεβο προειδοποίησε για «πιθανώς μεγάλη» αεροπορική επίθεση στο Κίεβο..