

Μετ’ εμποδίων συνεχίζεται η επιστροφή των εκδρομέων της Καθαράς Δευτέρας καθώς παραμένει αυξημένη η κίνηση στις εθνικές οδούς Αθηνών-Λαμίας και Αθηνών-Κορίνθου.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Τροχαία Αττικής, στην Αθηνών-Λαμίας τα μεγαλύτερα προβλήματα παρατηρούνται στο ύψος της Μαλακάσας ενώ υπάρχουν καθυστερήσεις και στο ύψος των Αφιδνών.
Παράλληλα, στην Αθηνών-Κορίνθου τα οχήματα κινούνται με πολύ χαμηλές ταχύτητες στα διόδια Καλαμακίου καθώς και στα οδικά τμήματα από τους Αγίους Θεοδώρους μέχρι την Κινέττα και από τα Μέγαρα μέχρι τη Νέα Πέραμο.
Επιπρόσθετα ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση από την Ελευσίνα μέχρι τη γέφυρα Ασπροπύργου.
Υπενθυμίζεται ότι λόγω της αυξημένης κίνησης των εκδρομέων, βρίσκονται σε αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα τόσο το προσωπικό όσο και τα μέσα της Ελληνικής Αστυνομίας, κυρίως των Υπηρεσιών Τροχαίας Αστυνόμευσης, ενώ έχουν ληφθεί αυξημένα μέτρα σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.
Σχετικά Νέα
Καρδίτσα: Προφυλακιστέος ο 24χρονος που κατηγορείται για βιασμό και βιαιοπραγία κατά της συντρόφου του
Προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή κρίθηκε ο 24χρονος Καρδιτσιώτης, τον οποίο κατήγγειλε.
Θάνατος 56χρονου στον Βιολογικό Καθαρισμό Άργους – Ναυπλίου
Εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε στις εγκαταστάσεις του Βιολογικού Καθαρισμού Άργους – Ναυπλίου, το μεσημέρι της.
ΑΑΔΕ: Διετές λουκέτο σε πέντε πρατήρια καυσίμων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη – Διακοπή τροφοδοσίας σε 24
Σε διετή σφράγιση πέντε πρατηρίων καυσίμων σε Αττική και Θεσσαλονίκη προχώρησαν οι τελωνειακοί ελεγκτές.
ΣτΕ: Να εξομοιωθούν τα όρια αποχώρησης των στρατιωτικών δικαστών από την υπηρεσία με τους υπόλοιπoυς δικαστές
Αναγκαία είναι, σύμφωνα με το Συμβούλιο της Επικρατείας, η έκδοση νόμου προκειμένου να εφαρμοστεί.