

Ληστεία σημειώθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής (9/2), σε βάρος ενός οδηγού ταξί, στο Παλαιό Φάληρο, επί της οδού Νηρηίδων.
Τέσσερα άτομα, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, προσποιούμενοι τους πελάτες, τον σταμάτησαν και επιβιβάστηκαν στο ταξί του. Λίγο πιο κάτω επί της Λεωφόρου Αμφιθέας τον κατέβασαν δια της βίας από το ταξί του και διέφυγαν με αυτό.
Άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που περιπολούσαν στο κέντρο της Αθήνας, εντόπισαν το κλεμμένο ταξί επί της οδού Λεωνίδου στην Ομόνοια. Να σημειωθεί πως οι συνεργοί του δράστη-οδηγού δεν επέβαιναν στο αυτοκίνητο όταν εντοπίστηκε από την Αστυνομία.
Ο δράστης-οδηγός δεν συμμορφώθηκε στα σήματα των αστυνομικών και ακολούθησε καταδίωξη με αποτέλεσμα λίγο πιο κάτω να χάσει τον έλεγχο και να προσκρούσει σε σταθμευμένα αυτοκίνητα. Στη συνέχεια ο δράστης βγήκε από το αυτοκίνητο και προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας και ακολούθησε πεζή καταδίωξη.
Οι αστυνομικοί τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν. Ο συλληφθείς είναι ένας 31χρονος υπήκοος Τουρκίας ενώ η έρευνα συνεχίζεται για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό και των συνεργών του.
Σχετικά Νέα
Τραυματισμός 15χρονου από φωτοβολίδα στο λιμάνι της Καλύμνου
Στα δάχτυλα του δεξιού χεριού του τραυματίστηκε σοβαρά από φωτοβολίδα ένας 15χρονος ημεδαπός εντός.
Πάτρα: Σύγκρουση Ι.Χ με τρένο στην Ανθείας – Η οδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου, στην οδό Ανθείας στην Πάτρα, καθώς Ι.Χ.
Κοζάνη:Τροχαίο ατύχημα με τραυματίες
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου, έξω από την Κοζάνη στο.
Θεσσαλονίκη: Χωρίς προβλήματα η κίνηση των οχημάτων στην Κ. Μακεδονία
Αυξημένη, αλλά χωρίς προβλήματα, είναι η κίνηση των οχημάτων στα εθνικά οδικά δίκτυα που.