

Ελαφρώς θετικότερη είναι η νέα πρόβλεψη του οίκου αξιολόγησης για την παγκόσμια οικονομία το 2020, καθώς, όπως υποστηρίζει η ανάκαμψη της οικονομικής δραστηριότητας μετά την ύφεση του Μαρτίου και του Απριλίου ήταν ταχύτερη από την αναμενόμενη.
Ειδικότερα, ο οίκος αναμένει υποχώρησε του παγκόσμιου ΑΕΠ κατά 4,4% το 2020 έναντι προηγούμενης πρόβλεψης για ύφεση 4,6% που έκανε στο GEO του περασμένου Ιουνίοτον περασμένο Ιούνιο.
Στις ΗΠΑ η Fitch «βλέπει» πλέον ότι η οικονομία θα συρρικνωθεί κατά 4,6% σε σύγκριση με πτώση 5,6% του Ιουνίου.
Σε ό,τι αφορά την Κίνα, προβλέπεται να αναπτυχθεί με 2,7% σε σύγκριση με την προηγούμενη πρόβλεψη για ανάπτυξη 1,2%.
Αντίθετα, για την ευρωπαϊκή οικονομία προβλέπεται μεγαλύτερη συρρίκνωση κατά 9% από το -8% του Ιουνίου.
Σχετικά Νέα
Συνάντηση του προέδρου της Συρίας με ένα μέλος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος του αμερικανικού Κογκρέσου
Ο μεταβατικός πρόεδρος της Συρίας Άχμεντ αλ Σάρα συναντήθηκε στη Δαμασκό με ένα μέλος.
Γιορτινό τραπέζι: Τα απαραίτητα αγοράζει ο κόσμος από τη Βαρβάκειο και το Καπάνι – Μικρή πτώση στις τιμές σήμερα
Την τελευταία στιγμή περιμένουν πολλοί καταναλωτές για να προμηθευτούν τα απαραίτητα για το αυριανό πασχαλινό.
Ξεκίνησε ο δεύτερος γύρος συνομιλιών Ιράν – ΗΠΑ για το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης
Οι διαπραγματεύσεις για το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης μεταξύ του Ιράν και των ΗΠΑ.
Μετέωρη η συμφωνία για τα ορυκτά της Ουκρανίας μετά τις απειλές Τραμπ
Η υπομονή της κυβέρνησης Τραμπ για την ειρήνευση στην Ουκρανία, φαίνεται να εξαντλείται. Ενδεικτικό της κατάστασης αποτελεί.