Π. Τσαπανίδου: Κανονικά στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ ο Νίκος Παππάς

«Ο Νίκος Παππάς διώκεται για μια υπόθεση η οποία έβαλε χρήματα στα δημόσια ταμεία», αναφέρει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου σε συνέντευξή της στο ethnos.gr, σχολιάζοντας την σημερινή καταδικαστική απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου για τον πρώην υπουργό – Επισήμανε δε ότι ενώ στα ειδικά δικαστήρια πάνε συνήθως υποθέσεις για διασπάθιση δημόσιου χρήματος, από την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών εισέρρευσαν χρήματα στα δημόσια ταμεία, μπήκαν κανόνες στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο και μπήκαν δικλείδες ασφαλείας όπως για τον αριθμό των εργαζομένων.

Η Πόπη Τσαπανίδου, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, σημειώνει ότι ο Νίκος Παππάς θα είναι κανονικά στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, παρά την σημερινή απόφαση του Ειδικού Δικαστηρίου, και επισήμανε – απαντώντας σε σχετική ερώτηση – ότι η περίπτωσή του δεν μπορεί να συγκριθεί με αυτήν της Σοφίας Νικολάου καθώς «ο κ. Παππάς έβαλε λεφτά στα κρατικά ταμεία ενώ η κ. Νικολάου έβλαψε το δημόσιο».

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφέρθηκε τόσο στην αντίθετη εισαγγελική πρόταση, για αθώωση δηλαδή του Ν. Παππά, που αποδομούσε σημείο προς σημείο το κατηγορητήριο, όσο και στην αθώωση του Λ. Κρέτσου στα δικαστήρια για την ίδια υπόθεση.

«Από την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών μπήκαν χρήματα στο δημόσιο ταμείο»

Επισήμανε δε ότι ενώ στα ειδικά δικαστήρια πάνε συνήθως υποθέσεις για διασπάθιση δημόσιου χρήματος, από την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών εισέρρευσαν χρήματα στα δημόσια ταμεία, μπήκαν κανόνες στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο και μπήκαν δικλείδες ασφαλείας όπως για τον αριθμό των εργαζομένων.

«Τι απόφαση, λοιπόν, θα έπρεπε να παρθεί για εκείνους που διασπαθίζουν δημόσιο χρήμα ή όσους εμπλέκονται στην παρακολούθηση δημοσίων προσώπων;» αναρωτήθηκε με νόημα η Πόπη Τσαπανίδου.

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα