

Απάντηση στις προσβλητικές δηλώσεις του δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου, δίνει ο υποψήφιος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Γερουλάνος.
Μιλώντας το πρωί της Κυριακής στο OPEN, ο κ. Μπέος αναφέρθηκε στις εσωκομματικές εκλογές και προσωπικά στον κ. Γερουλάνο διερωτώμενος: «Τι επάγγελμα κάνει ο Γερουλάνος; Τι δουλειά κάνει; Δεν έχει ιδρώσει στη ζωή του, δεν έχει σηκώσει ούτε καρέκλα. Αυτοί θέλουν να γίνουν αρχηγοί του ΠΑΣΟΚ. Δε μ’ αρέσει αυτό που συμβαίνει στο ΠΑΣΟΚ. Εγώ είμαι αχρωμάτιστος. Ήμουν στα 15 μου στέλεχος του Ρήγα Φεραίου».
Αντιδρώντας, ο κ. Γερουλάνος κάνει λόγο για εμμονή του κ. Μπέου μαζί του, επισημαίνοντας μεταξύ άλλων πως «θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να συγκρίνουμε τι έχουμε κάνει οι δυο μας επαγγελματικά».
Καταλήγει, δε, λέγοντας: «Ένα μόνο ερώτημα κάνω και θα επαναλαμβάνω συνέχεια: από πού κρατάει ο κύριος Μπέος την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας και τον ανέχονται; Και μέχρι πότε;»
Η ανάρτηση του Παύλου Γερουλάνου:
Ένα μεγάλο ευχαριστώ, για άλλη μία φορά, στον Αχιλλέα Μπέο.
Είναι πάντα τιμή μου να μιλάει άσχημα για μένα. Όλοι καταλαβαίνουμε από πού πηγάζει η εμμονή του μαζί μου.
Θα ήταν επίσης πολύ ενδιαφέρον να συγκρίνουμε τι έχουμε κάνει οι δυο μας επαγγελματικά. Διότι μάλλον έχουμε άλλη αντίληψη περί επαγγελμάτων και επαγγελματισμού.
Ένα μόνο ερώτημα κάνω και θα επαναλαμβάνω συνέχεια: από πού κρατάει ο κύριος Μπέος την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας και τον ανέχονται; Και μέχρι πότε;
Σχετικά Νέα
Τέλος στο άσυλο της βίας και της ανομίας στα Πανεπιστήμια θέλει να βάλει η κυβέρνηση
Στο θέμα της βίας εντός των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων εστιάζει η κυβέρνηση, με τον υπουργό.
Κ. Πιερρακάκης: Η Ελλάδα αντιμετωπίζεται σήμερα ως μια ιστορία επιτυχίας
Η Ελλάδα σήμερα προβάλλεται σε παγκόσμιο επίπεδο ως ιστορία επιτυχίας και εμείς αυτό το.
Ευ. Βενιζέλος: Να δημιουργηθούν σοβαρά αντισώματα απέναντι στο λαϊκιστικό ψευτοπατριωτισμό
Τις δικές τους προσεγγίσεις για τη στρατηγική της Ελλάδας στις ελληνοτουρκικές σχέσεις και την.
Τη διεθνή έκθεση DEFEA 2025 εγκαινιάζει αύριο ο Νίκος Δένδιας
Τη διεθνή έκθεση Άμυνας, Ασφάλειας και Τεχνολογίας DEFEA 2025 (Defence Exhibition Athens), στο εκθεσιακό.