

Δεν θα γίνει το “Makedonian Pride” στη Μενεμένη, όπως δήλωσε ο δήμαρχος, Λ. Κυρίζογλου. “Το “Άστρον” είναι δημοτική περιουσία και δεν πρόκειται να τον διαθέσουμε για τέτοιες εκδηλώσεις. Ο χώρος κλειδώθηκε”.
Την απόφαση να μην διατεθεί το κινηματοθέατρο “Άστρον” στη Μενεμένη για την πραγματοποίηση του 1ου εθνικιστικού φεστιβάλ “Macedonian Pride”, γνωστοποίησε μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο δήμαρχος Αμπελοκήπων – Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου.
Όπως είπε χαρακτηριστικά “δεν θα πραγματοποιηθεί το “Makedonian Pride” στον “Άστρον”, υπό τον φόβο επεισοδίων στην περιοχή. Ενημέρωσα ήδη όλους όσους όφειλα, όπως και τις αστυνομικές δυνάμεις. Το “Άστρον” είναι δημοτική περιουσία και δεν πρόκειται να τον διαθέσουμε για τέτοιες εκδηλώσεις. Ο χώρος κλειδώθηκε”.
Σημειώνεται ότι σήμερα είχε ανακοινωθεί από τον Ιερό Λόχο ότι το “Makedonian Pride” θα πραγματοποιηθεί στον κινηματοθέατρο “ΑΣΤΡΟΝ”, στη Μενεμένη, το οποίο υπενθυμίζεται ότι επρόκειτο αρχικά να πραγματοποιηθεί στο στρατόπεδο Κόδρα του δήμου Καλαμαριάς.
Σχετικά Νέα
Στο διάστημα 8 -16 Μαΐου οι αιτήσεις για χορήγηση κατ’ εξαίρεση μετεγγραφών/μετακινήσεων φοιτητών
Το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους φοιτητές των Α.Ε.Ι. και Α.Ε.Α..
‘Αγριο έγκλημα στην Αιτωλοακαρνανία: Πρώην αστυνομικός σκότωσε τον πατέρα του
Με γκλίτσα και μαχαίρι φέρεται να σκότωσε τον πατέρα του 67χρονος πρώην αστυνομικός σε.
Ανήλικες χτύπησαν 14χρονη έξω από γυμνάσιο στη Μενεμένη και βιντεοσκόπησαν την επίθεση
Θύμα ξυλοδαρμού κατήγγειλε ότι έπεσε μία 14χρονη από τρεις ανήλικες, έξω από γυμνάσιο στη.
Πολυτεχνειούπολη: Στον εισαγγελέα ο φοιτητής που χαστούκισε ιδιοκτήτρια κυλικείου
Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο φοιτητής που επιτέθηκε σε ιδιοκτήτρια κυλικείου στην Πολυτεχνειούπολη. Σύμφωνα.