

Ομάδα Ρώσων πυροσβεστών τραυματίστηκε σε πλήγμα μη επανδρωμένων αεροσκαφών εφόρμησης στην ανατολική περιφέρεια Ντονέτσκ της Ουκρανίας, σύμφωνα με το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων TASS.
Οι οκτώ άνδρες του πυροσβεστικού σώματος πήγαιναν να σβήσουν φωτιά που εκδηλώθηκε στη Χορλίβκα όταν έγιναν στόχος επιδρομής drones, ανέφερε το TASS επικαλούμενο την υπηρεσία πολιτικής προστασίας στη Μόσχα.
Οι άνδρες τραυματίστηκαν, σύμφωνα με την ίδια πηγή, που δεν έδωσε λεπτομέρειες για τη σοβαρότητα της κατάστασής τους.
Το Γερμανικό Πρακτορείο σημείωσε πως δεν ήταν δυνατό να επαληθεύσει την πληροφορία αυτή με ανεξάρτητο τρόπο. Το Κίεβο δεν έχει σχολιάσει.
Η Ντονέτσκ είναι μια από τις τέσσερις περιφέρειες της Ουκρανίας που η Μόσχα λέει πως έχει προσαρτήσει, κάτι που δεν αναγνωρίζεται από το μεγαλύτερο μέρος της διεθνούς κοινότητας.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Η κυβέρνηση Τραμπ συρρικνώνει το Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας
Η κυβέρνηση Τραμπ σκοπεύει να προβεί σε μια δραματική αναμόρφωση του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας.
Euroleague: Η επόμενη μέρα του αποκλεισμού των «αιωνίων» – Μάχη για την 3η θέση
Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έφτασαν μια ανάσα από το να βρεθούν αντιμέτωποι για πρώτη φορά στον.
Mε το θερμόμετρο στους 51,6 βαθμούς Κελσίου, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα «βράζουν» σε πρωτοφανή καύσωνα
Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα έσπασαν το ρεκόρ θερμοκρασίας του Μαΐου για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα,.
Η δυσάρεστη αλήθεια: Ο Γιαΐρ Γκολάν έχει δίκιο όταν λέει σε τι μετατρέπεται το Ισραήλ
HAARETZ – editorial 21 Μαΐου 2025 «Το Ισραήλ βρίσκεται στο δρόμο για να γίνει.