ΟTS Forum: Η ψηφιακή στρατηγική για την Τοπική Αυτοδιοίκηση

Με την ολοκλήρωση του 15ου OTS Forum, διοργανώνεται η ημερίδα αιρετών με τίτλο «Ψηφιακή στρατηγική για την Τοπική Αυτοδιοίκηση στην Ελλάδα με ορόσημο το 2030».

Οι νέες διοικήσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης καλούνται σε μια συνάντηση εργασίας και ανταλλαγής απόψεων και καλών πρακτικών για τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό και τις βιώσιμες και ανθεκτικές πόλεις στην Ελλάδα του 2030.

Με ομιλητές αιρετούς και κυβερνητικά στελέχη ανταλλάσονται απόψεις για την ενίσχυση της τεχνογνωσίας στα νευραλγικά ζητήματα της οργάνωσης και της παροχής υπηρεσιών στη Δημόσια Διοίκηση με επίκεντρο τον πολίτη.

Το 15ο OTS Forum είναι η τριήμερη ετήσια συνάντηση που διοργανώνει η OTS για την ανάδειξη καλών πρακτικών και σύγχρονων προσεγγίσεων για τη βελτίωση της καθημερινής λειτουργίας των Υπηρεσιών και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Η θεματολόγια του 15ου OTS Forum διαρθρώνεται με επίκεντρο την Ψηφιακή Μετάβαση των Φορέων και τις «Έξυπνες» Πόλεις, την αξιοποίηση των νέων Χρηματοδοτικών Προγραμμάτων καθώς και το Νέο Θεσμικό Πλαίσιο του Δημόσιου Τομέα .

Ακολουθήστε το The Indicator στο Google news

Σχετικά Νέα