

Μεγάλες οικονομίες βλέπουν την μεγαλύτερη μηνιαία πτώση της δραστηριότητας τους σε ιστορικό επίπεδο εν μέσω της κρίσης του κορωνοϊού, χωρίς επίσης να βλέπουν φως στο τούνελ καθώς δεν υπάρχει σαφήνεια σχετικά με το πόσο θα διαρκέσει το lockdown, αναφέρει ο ΟΟΣΑ.
Ο Οργανισμός ανακοίνωσε ότι οι leading indicators του, που καταγράφουν τα σημεία καμπής στην οικονομική δραστηριότητα, υποδηλώνουν ότι όλες οι μεγάλες οικονομίες έχουν βυθιστεί σε “κατακόρυφη επιβράδυνση” με μόνο την Ινδία να καταγράφεται ότι βρίσκεται σε απλή “επιβράδυνση”.
Ως αποτέλεσμα, ο Ο.Ο.Σ.Α τόνισε ότι οι δείκτες “δεν είναι ακόμη σε θέση να προβλέψουν το τέλος της επιβράδυνσης, ιδιαίτερα καθώς δεν είναι ακόμη σαφές πόσο πολύ ούτε πόσο αυστηρά, θα είναι τα μέτρα του lockdown”.
Τον προηγούμενο μήνα, ο Ο.Ο.Σ.Α εκτιμούσε ότι κάθε μήνα που περνούσαν οι μεγάλες οικονομίες σε lockdown, έχαναν 2% από την ετήσια ανάπτυξή τους.
Σχετικά Νέα
Στην Κωνσταντινούπολη στραμμένα τα βλέμματα -Απόντες Πούτιν και Τραμπ
Η Κωνσταντινούπολη μετατρέπεται σήμερα (15 Μαΐου) σε κεντρικό γεωπολιτικό κόμβο, καθώς επιχειρείται η επανεκκίνηση.
Oυκρανία – Ρωσία: Ο Πούτιν δεν θα μεταβεί στην Κωνσταντινούπολη
Χωρίς τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν θα πάει διπλωματική αποστολή στην Κωνσταντινούπολη, όπου θα.
Σε φιάσκο εξελίσσεται η συνάντηση για την Ουκρανία στην Κωνσταντινούπολη
Το Κρεμλίνο σιωπά, το Κίεβο ζητά απαντήσεις για το ποια θα είναι η σύνθεση.
Συνάντηση Τραμπ με Σάρα, Σαλμάν «παρουσία» Ερντογάν
Κάποτε οι ΗΠΑ πρόσφεραν αμοιβή 10 εκατ. δολ. για τη σύλληψη του Αχμεντ αλ.