

Ένας 19χρονος και ένας 16χρονος συνελήφθησαν στην περιοχή της Ομόνοιας καθώς μαζί με ένα ακόμα άτομο που αναζητείται από την ΕΛΑΣ, άρπαξαν χρυσή αλυσίδα από τον λαιμό 20χρονου.
Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ προσέτρεξαν όταν ένας 20χρονος άρχισε να τους καλεί σε βοήθεια φωνάζοντας «βοήθεια, πιάστε τον κλέφτη, πιάστε τον κλέφτη» καθώς λίγο νωρίτερα τρία άτομα τον είχαν εγκλωβίσει με χρήση σωματικής βίας, του είχαν αρπάξει μια χρυσή αλυσίδα από τον λαιμό και είχαν διαφύγει.
Οι αστυνομικοί μπόρεσαν να ακινητοποιήσουν τους δύο από τους τρεις εμπλεκόμενους ενώ είναι σε εξέλιξη έρευνα για τον εντοπισμό και του τρίτου ατόμου.
Σχετικά Νέα
Μεσολόγγι: Αυτοκίνητο κατέληξε στη θάλασσα – Ο οδηγός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του
Τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην περιοχή της Τουρλίδας Μεσολογγίου, με το αυτοκίνητο να εκτρέπεται.
Οι διάλογοι του κυκλώματος διαφθοράς στα κτηματολογικά γραφεία – Η στιγμή που εισπράττεται το «γρηγορόσημο»
Διαλόγους – φωτιά από τη δράση του κυκλώματος διαφθοράς σε κτηματολογικά γραφεία της Αττικής.