

Εφιαλτικές στιγμές έζησε τα ξημερώματα του Σαββάτου, μία 31χρονη στην Ομόνοια, όταν ένας άγνωστος την έριξε στο έδαφος και επιχείρησε να την βιάσει.
Συγκεκριμένα, ο άγνωστος άνδρας πλησίασε την 31χρονη που επέστρεφε στο σπίτι της, στη συμβολή των οδών Πηλέως και Μέντορος, και της επιτέθηκε.
Εκείνη, άρχισε να καλεί σε βοήθεια κι ένας γείτονα που την άκουσε βγήκε στο μπαλκόνι και άρχισε να φωνάζει αναγκάζοντας έτσι τον δράστη να σταματήσει και να τραπεί σε φυγή.
Η 31χρονη την επόμενη ημέρα πήγε στο Τμήμα Ασφαλείας Ομόνοιας όπου κατήγγειλε την επίθεση.
Σχετικά Νέα
Καλλιθέα: «Συμβόλαιο θανάτου» βλέπει η ΕΛΑΣ πίσω από την εν ψυχρώ δολοφονία σε πυλωτή
Τα ξημερώματα του Μεγάλου Σαββάτου, ένας άνδρας εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε αυτοκίνητο στην Καλλιθέα,.
Άγιος Παΐσιος: Η σταύρωση προηγείται πάντοτε της αναστάσεως και φέρνει νίκη
Όσοι πέρασαν πρώτα από την Σταύρωση και αναστήθηκαν πνευματικά, ζουν την πασχαλινή χαρά. «Πάσχα,.
Οι Mυροφόρες στο κουβούκλιο του Πανάγιου Τάφου
Μπαίνοντας στο Ιερό κουβούκλιο στον προθάλαμο όπου είναι το παρεκκλήσι του Αγγέλου, εκεί δηλαδή.
Kέρκυρα: Το έθιμο του τεχνητού σεισμού στον Ιερό Ναό της Παναγίας των Ξένων
Το Πάσχα γιορτάζεται κάθε χρόνο με ιδιαίτερη θρησκευτική κατάνυξη στην Κέρκυρα. Ένα από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά στο νησί των Φαιάκων είναι.