

Η Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ ανοίγει την συνεδρίασή της με ομιλία του Αλέξη Τσίπρα και έρχεται να συζητήσει και να επικυρώσει τις αλλαγές που εισηγήθηκε ο πρόεδρος του κόμματος την περασμένη εβδομάδα στην Πολιτική Γραμματεία και στο Πολιτικό Συμβούλιο.
Στη συνεδρίαση της ΚΕ τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θα κληθούν να σφραγίσουν την εκλογή του Δημήτρη Τζανακόπουλου στη θέση του γραμματέα, με τον Πάνο Σκουρλέτη έπειτα από δύο χρόνια να αναλαμβάνει καθήκοντα κοινοβουλευτικού εκπροσώπου.
Χθες, Σάββατο, ανακοινώθηκε ότι τη θέση του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, αναλαμβάνει ο Νάσος Ηλιόπουλος και παράλληλα θα διατηρήσει τη θέση του επικεφαλής στη δημοτική παράταξη «Ανοιχτή Πόλη» στο δήμο της Αθήνας.
Στο δυναμικό του Γραφείου Τύπου εντάσσονται επίσης με τον ρόλο του αναπληρωτή εκπροσώπου οι: Στέργιος Καλπάκης, Τάνια Καραγιάννη και Αλέξανδρος Νικολαΐδης.
Δείτε την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα:
Σχετικά Νέα
Κ. Τασούλας για την 21η Απριλίου: Υποχρέωση όλων μας, να θωρακίσουμε και να ενισχύσουμε τους θεσμούς και την εθνική μας ενότητα
Την υποχρέωση όλων μας, πολιτικής ηγεσίας αλλά και πολιτών, να θωρακίσουμε και να ενισχύσουμε.
Α. Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: «Επέλεξε να γίνει η φωνή όσων δεν έχουν φωνή, των φτωχών και των κατατρεγμένων»
Τη βαθιά του «θλίψη στους απανταχού Χριστιανούς και όχι μόνο» για τον θάνατο του.
Ν. Κακλαμάνης για 21η Απριλίου: Η Δημοκρατία μας υπέστη μία μεγάλη πληγή η αιμορραγία της οποίας οδήγησε έως μία εθνική τραγωδία στην Κύπρο
Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Νικήτας Κακλαμάνης, με αφορμή το προ 58ετίας πραξικόπημα.
Ν. Δένδιας: Η Δημοκρατία δεν είναι δεδομένη – Καθήκον και ευθύνη όλων μας να την περιφρουρήσουμε
«Η Δημοκρατία δεν είναι δεδομένη. Καθήκον και ευθύνη όλων μας να την περιφρουρήσουμε, με.