

H Xαρά Καφαντάρη βουλευτής Δυτικής Αθήνας και αναπληρώτρια τομεάρχης Πολιτικής Προστασίας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, κατέθεσε σήμερα στεφάνι στο Μνημείο για τα θύματα του Ολοκαυτώματος στο Αιγάλεω, σε μια σεμνή τελετή.
Η βουλετής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε σχετικά:
«77 χρόνια μετά από την αποτρόπαια ενέργεια των Γερμανών κατακτητών, να κάψουν και να σκοτώσουν συμπατριώτες μας στο Αιγάλεω την 29/9/1944, λίγες μέρες πριν την απελευθέρωση της Αθήνας, έρχονται στο νου τα εγκλήματα του Φασισμού και του ναζισμού.
Δυστυχώς, και στις μέρες μας, το φίδι του ναζισμού «ξεμυτά» και πάλι, ο δε αγώνας ενάντια στο Φασισμό, είναι πάντα επίκαιρος και διαρκής.
Ο δημοκρατικός κόσμος και η Νεολαία μας συντεταγμένα, θα αντιπαλέψουν και θα νικήσουν την φασιστική ιδεολογία και πρακτική, θα απομονώσουν αντιδημοκρατικές αντιλήψεις και λογικές «ίσων αποστάσεων» και θα θωρακίσουν τη Δημοκρατία μας , σε μια πορεία για ένα καλύτερο Μέλλον.
Η ένταξη της πόλης του Αιγάλεω στο δίκτυο των «μαρτυρικών πόλεων» αποτελεί πάγιο αίτημα…»
Σχετικά Νέα
Tα …άφαντα αέρια που προκάλεσαν τον πύρινο όλεθρο στα Τέμπη
«Που βρίσκονταν τα αέρια όπως το ακετυλένιο και το υδρογόνο που φαίνεται να προκάλεσαν.
Ταξί: Τρίωρη στάση εργασίας στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών αύριο Πέμπτη
Τρίωρη στάση εργασίας στον χώρο του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, για αύριο Πέμπτη, από τις.
Αστυνομική επιχείρηση σε χώρους της Νομικής Σχολής Αθηνών
Αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί σε δυο χώρους της Νομικής Σχολής Αθηνών και.
Hellenic Train – ΟΣΕ: Καθυστερήσεις και αλλαγές δρομολογίων λόγω τεχνικών εργασιών
Σημαντικές καθυστερήσεις αλλά και ματαιώσεις υπάρχουν σε δρομολόγια τόσο στον υπεραστικό άξονα Αθήνα –.