

Η ολλανδική κυβέρνηση αποφάσισε την παράταση έως τις 20 Απριλίου των περιοριστικών μέτρων για την καταπολέμηση της πανδημίας εξαιτίας της ανοδικής πορείας των αριθμών μολύνσεων της Covid-19 και εισαγωγών στα νοσοκομεία, ανακοίνωσε την Τρίτη ο πρωθυπουργός Μαρκ Ρούτε.
«Ο αριθμός των μολύνσεων αυξάνεται ξανά και υπάρχουν και πάλι περισσότεροι άνθρωποι στο νοσοκομείο», τόνισε ο Ρούτε σε συνέντευξη Τύπου. «H πραγματικότητα είναι ανησυχητική επί του παρόντος και γι ‘αυτό δεν μπορούμε να άρουμε τα μέτρα που ισχύουν», συμπλήρωσε.
Παράλληλα ανακοίνωσε πως η σύσταση προς τους πολίτες να μην ταξιδεύουν στο εξωτερικό θα παραταθεί έως τις 15 Μαΐου, ενώ η χρονική διάρκεια της νυχτερινής απαγόρευσης κυκλοφορίας θα μειωθεί κατά μία ώρα.
ΠΗΓΗ: ΑΜΠΕ
Σχετικά Νέα
Μήνυμα Τραμπ σε Πούτιν και Ζελένσκι: Βάλτε τέλος σε αυτόν τον πόλεμο
Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έστειλε χθες Παρασκευή νέο μήνυμα προς τους ηγέτες της.
Γερμανία: Απεβίωσε η Μάργκοτ Φριντλέντερ σε ηλικία 103 ετών
Έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή 9/5, το βράδυ σε ηλικία 103 ετών η.
Βόρεια Κορέα: «Η εμπλοκή μας στον πόλεμο Ρωσίας-Ουκρανίας ήταν δικαιολογημένη»
Ο βορειοκορεάτης ηγέτης Κιμ Γιονγκ Ουν δήλωσε ότι η εμπλοκή της Βόρειας Κορέας στον.