

«Έχουμε την απάντηση για το ποιος το έκανε, όλα οδηγούν σε ένα συγκεκριμένο άτομο», υποστήριξε η δικηγόρος του κηδεμόνα του Όλιβερ, του οκτάχρονου χάσκι που βρήκε φρικτό θάνατο μετά από κακοποίηση στην Αράχωβα.
Η Αθηνά Ανάσογλου, σε δηλώσεις της στον Alpha ανέφερε ότι είναι ζήτημα των αρχών να «δέσουν» το συγκεκριμένο άτομο.
«Το όνομα έχει ακουστεί. Όλα τα άτομα δείχνουν αυτό το άτομο, όλα εξηγούν τους λόγους που το έκανε. Εγώ χθες ανατρίχιασα… Αλλά δεν μπορώ να το πω στον αέρα», ανέφερε χαρακτηριστικά η δικηγόρος του κηδεμόνα του οκτάχρονου χάσκι.
«Μετά από ανθρώπους που θέλησαν να μιλήσουν έχουμε την απάντηση για το ποιος το έκανε. Την απάντηση πρέπει να τη δώσει η δικαιοσύνη βέβαια και όχι εμείς. Θα ζητήσουμε τα άτομα που έχουν την απάντηση να κληθούν να καταθέσουν και ήδη αρκετά άτομα έχουν καταθέσει», συμπλήρωσε η Αθηνά Ανάσογλου.
«Προσπάθησε να τους ξεγελάσει όλους από την αρχή» κατέληξε η δικηγόρος για τον δράστη.
Την ίδια ώρα, καθηγητής Κτηνιατρικής που έλαβε γνώση των φωτογραφιών που καταδεικνύουν τον βαρύτατο τραυματισμό του Όλιβερ, επιβεβαιώνει την κρίση της κτηνιάτρου Κλεονίκης Τόλα ότι το οκτάχρονο χάσκι κακοποιήθηκε σεξουαλικά με αιχμηρό αντικείμενο.
Σχετικά Νέα
Στη ΜΕΘ 6χρονη που έπεσε από ύψος 4,5 μέτρων στα Χανιά – Συνελήφθη η μητέρα
Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ στο Ηράκλειο, ένα κοριτσάκι 6.
Το πρώτο σχόλιο του Σι για τους δασμούς Τραμπ: «Η Κίνα δε φοβάται»
Το πρώτο δημόσιο σχόλιο για τον κλιμακούμενο εμπορικό πόλεμο με τις Ηνωμένες Πολιτείες που.
Ξεκίνησε η πασχαλινή έξοδος: Με αυξημένη πληρότητα τα πλοία – Σε ισχύ έκτακτα μέτρα της τροχαίας στις Εθνικές Οδούς
Σε ισχύ τίθενται από σήμερα τα έκτακτα μέτρα της τροχαίας για τους εκδρομείς του Πάσχα που.
Θεσσαλονίκη: 17χρονοι έκαναν συνομήλικό τους με τη βία «βαποράκι»
Επιστρατεύοντας απειλές και ύβρεις εις βάρος συνομήλικού τους, τρεις 17χρονοι ημεδαποί κατηγορούνται ότι τον.