

Σοβαρές αποφάσεις αναφορικά με το μέλλον του ίδιου του κόμματος και την κάθοδό του στις επικείμενες εθνικές εκλογές, αναμένεται να λάβουν τις επόμενες μέρες οι ΑΝΕΛ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Καμμένος, θα συγκαλέσει τις επόμενες μέρες τα κομματικά όργανα, με τη συμμετοχή των βουλευτών και της Εκτελεστικής Επιτροπής προκειμένου να γίνει αναλυτική συζήτηση και να ληφθούν οι σχετικές δύσκολες αποφάσεις.
Πάντως την βαριά ατμόσφαιρα που έχει διαμορφωθεί για τον πάλαι ποτέ κυβερνητικό εταίρο από το άσχημο αποτέλεσμα της κάλπης (με μόλις 0,8%), επέτειναν και οι δημόσιες χθεσινές αναφορές του κ. Καμμένου στο twitter, που άφηναν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.
«Ο Ελληνικός Λαός αποφάσισε δημοκρατικά, ευχαριστώ όσους αγωνίστηκαν μαζί μας, εργάστηκα με μόνο γνώμωνα το συμφέρον της Πατρίδας, ο Θεός να προστατεύσει την Ελλάδα», ανάφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.
Σε κάθε περίπτωση και βάσει των πληροφοριών, τα πάντα αναμένεται να έχουν ξεκαθαρίσει μέσα στην ερχόμενη βδομάδα.
Σχετικά Νέα
ΠτΔ για εκδημία Πάπα: «Άφησε ανεξίτηλο αποτύπωμα στην ιστορία της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας»
Την βαθύτατη θλίψη του για την εκδημία του Πάπα Φραγκίσκου εξέφρασε με συλλυπητήρια δήλωσή.
Κ. Τασούλας για την 21η Απριλίου: Υποχρέωση όλων μας, να θωρακίσουμε και να ενισχύσουμε τους θεσμούς και την εθνική μας ενότητα
Την υποχρέωση όλων μας, πολιτικής ηγεσίας αλλά και πολιτών, να θωρακίσουμε και να ενισχύσουμε.
Α. Τσίπρας για Πάπα Φραγκίσκο: «Επέλεξε να γίνει η φωνή όσων δεν έχουν φωνή, των φτωχών και των κατατρεγμένων»
Τη βαθιά του «θλίψη στους απανταχού Χριστιανούς και όχι μόνο» για τον θάνατο του.
Ν. Κακλαμάνης για 21η Απριλίου: Η Δημοκρατία μας υπέστη μία μεγάλη πληγή η αιμορραγία της οποίας οδήγησε έως μία εθνική τραγωδία στην Κύπρο
Ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων, Νικήτας Κακλαμάνης, με αφορμή το προ 58ετίας πραξικόπημα.