

Η καταβολή της ενίσχυσης στου εργαζόμενους που ήταν ενταγμένοι στο πρόγραμμα «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» τον Μάρτιο περιλαμβάνεται μεταξύ των προγραμματισμένων πληρωμών από το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, τον e-ΕΦΚΑ και τον ΟΑΕΔ, για την εβδομάδα 11-15 Απριλίου.
Ειδικότερα:
1. Από το υπουργείο Εργασίας και Οικονομικών Υποθέσεων θα γίνουν την επόμενη εβδομάδα και, πιο συγκεκριμένα, την Πέμπτη 14 Απριλίου, οι εξής καταβολές:
– Καταβολή ενίσχυσης στους εργαζόμενους που είναι ενταγμένοι στον Μηχανισμό «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» (Μάρτιος 2022) και Δώρο Πάσχα για την περίοδο 1η Ιανουαρίου-31 Μαρτίου 2022.
Όπως αναφέρει το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, για τον αριθμό των δικαιούχων και το ύψος των ποσών θα εκδοθεί νεότερη ανακοίνωση.
2. Από τον e-ΕΦΚΑ, την περίοδο 11-15 Απριλίου, θα γίνουν οι ακόλουθες προγραμματισμένες καταβολές:
– 19,3 εκατ. ευρώ θα καταβληθούν σε 670 δικαιούχους σε συνέχεια έκδοσης αποφάσεων για εφάπαξ.
– 200.000 ευρώ θα καταβληθούν σε 1.500 δικαιούχους για πληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών υγείας σε ασφαλισμένους.
3. Από τον ΟΑΕΔ θα γίνουν οι εξής καταβολές:
– 10 εκατ. ευρώ σε 25.000 δικαιούχους για καταβολή επιδομάτων ανεργίας και λοιπών επιδομάτων.
– 25 εκατ. ευρώ θα καταβληθούν σε 14.000 δικαιούχους στο πλαίσιο επιδοτούμενων προγραμμάτων απασχόλησης.
– Καταβολή 1,5 εκατ. ευρώ σε 2.000 μητέρες για επιδοτούμενη άδεια μητρότητας.
Σχετικά Νέα
Μέτρα στήριξης, ενίσχυση της μεσαίας τάξης και φοροαπαλλαγές – Τι είπε ο προϊστάμενος του Οικονομικού Γραφείου του Πρωθυπουργού στο ΕΡΤNews
«Ένιωσα υπερηφάνεια για το γεγονός ότι η Ελλάδα στην παγκόσμια διεθνή οικονομική κοινότητα σήμερα.
Νέο εργασιακό: Έρχονται συμβάσεις on demand, προσλήψεις – απολύσεις fast track και αύξηση υπερωριών
Πακέτο αλλαγών στις εργασιακές σχέσεις ετοιμάζει να περάσει το Υπουργείο Εργασίας μέχρι τον Ιούνιο,.
Ν. Βέττας (ΙΟΒΕ) στο Πρώτο: Τώρα που υπάρχει πλεόνασμα, πρέπει να χαμηλώσουν οι φορολογικοί συντελεστές (audio)
Τώρα που η οικονομία έχει θετικό βηματισμό και πλεονάσματα είναι ώρα τώρα να απλουστεύσουμε.
Optima bank: Διανομή μερίσματος για το 2024, αυξημένο κατά 30%
Πραγματοποιήθηκε σήμερα (29.4.2025), η ετήσια τακτική γενική συνέλευση των μετόχων της Optima bank. Κατά.