

Αυτήν την περίοδο έχει δημοσιευθεί η καμπάνια «ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ» που έχει επιμεληθεί το Κ.Ε.Θ.Ι., για την ενθάρρυνση συμμετοχής γυναικών ως υποψήφιων στις προσεχείς εκλογές, αλλά και παρότρυνσης των εκλογέων να επιλέξουν ισότιμα άνδρες και γυναίκες. Στο πλαίσιο αυτό ο κρατικός τομέας για τα θέματα Ισότητας Φύλων (Υπουργείο Εσωτερικών, Γ.Γ.Ι.Φ., Κ.Ε.Θ.Ι.), απευθύνθηκε στα μέσα μεταφοράς που διαχειρίζονται κρατικοί παράγοντες, προκειμένου να συνεισφέρουν μέσα και τρόπους για την προβολή της εν λόγω καμπάνιας.
Πρώτος φορέας που ανταποκρίθηκε ήταν ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΟΑΣΘ) την προηγούμενη εβδομάδα. Αυτήν ανταποκρίθηκαν θετικά οι Οδικές Συγκοινωνίες Α.Ε. που δραστηριοποιείται στο λεκανοπέδιο Αττικής. Έτσι, τις ερχόμενες ημέρες πρόκειται να τοποθετηθούν στο εσωτερικό αστικών λεωφορείων και σε άλλα σχετικά σημεία, έντυπα και αφίσες για την ενημέρωση του κοινού.
Με την ευκαιρία αυτής της συνεργασίας η Υφυπουργός Εσωτερικών, κ. Μ. Χρυσοβελώνη, αρμόδια για τον κρατικό τομέα Ισότητας Φύλων, ευχαριστεί δημόσια την Πρόεδρο των Ο.ΣΥ. Α.Ε., κα. Ζ. Γεωργίου και τον Δ/ντα Σύμβουλο κ. Γ. Γλυκό, καθώς και τα μέλη του Δ.Σ., τις εργαζόμενες και τους εργαζόμενους του φορέα, για την υποστήριξη τους.
Σχετικά Νέα
Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 9 Μαΐου
Σήμερα Παρασκευή, 9 Μαΐου, σύμφωνα με το εορτολόγιο τιμάται η μνήμη των Αγίου Χριστοφόρου μάρτυρος, Προφήτου Ησαΐα, Άγιος Νικόλαος ο νέος ο εν Βουνένοις. Τα.
Διαβάστε τα σημερινά πρωτοσέλιδα των Εφημερίδων (09/05/2025)
Διαβάστε Στο Indicator.Gr Τα Σημερινά Πρωτοσέλιδα Και Τα Οπισθόφυλλα Των Εφημερίδων. Πατήστε ΕΔΩ
Βουλή: Τίμησε τον Ερυθρό Σταυρό φωταγωγώντας το κτίριό της
Η Βουλή «ντύθηκε» μέσω προτζέκτορα με το «εμβληματικό κόκκινο χρώμα» του Ερυθρού Σταυρού, όπως.
Πάπας Λέων ΙΔ’: Συγχαρητήρια και από την Ελλάδα μέσω του πρωθυπουργού
Ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης προέβη σε ανάρτηση από τον επίσημο λογαριασμό των ελλήνων πρωθυπουργών.